EugeneEdge/Shutterstock.com

Diana blij met botox omdat andere emoties niet meer mogelijk zijn met haar gezicht

‘Ik moet wel’

Diana (37) was niet zo tevreden over de lijntjes in haar gezicht en koos daarom voor een botoxbehandeling. Nu is ze erg blij met die keuze, althans ze moet wel, want boosheid is geen emotie meer die mogelijk is met haar brand new gezicht.

Op de vraag over wat ze van haar behandeling vindt, zegt Diana: “Ja ik ben er wel blij mee op zich denk ik. Niet uitzinnig blij, maar zeker wel een beetje neutraal blij. Voor negatieve emoties heb ik geen spieren meer.”

Volg de Pin op InstagramFacebook en Twitter


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee, met een “new brand” wordt een nieuw merk bedoeld; waarschijnlijk van de fietspomp waarmee Diana’s gezicht, vooral de lippen, is opgeblazen.