Pixnio

Doorn in het oog irriteert rozenkweker mateloos

Het irriteert rozenkweker Karel van Huls mateloos: de rozendoorn die al geruime tijd in zijn oog steekt.

“Zo’n uitstekend stuk plant in mijn oog, is dat nou echt nodig?”, legt Van Huls uit “Ik erger me hier al heel lang aan. Het is echt een steentje in m’n schoen, zeg maar.”

Geef je vrienden en familie een toekomst cadeau met De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Karel van Huls, heb jij al hulp gezocht voor jouw ergernis dat jouw vrouw nooit steentjes uit jouw klompen haalt.

p.s. Echte rozenkwekers dragen klompen, omdat doornen makkelijker door de zool van een schoen gaat dan door een klomp. Nadeel is dat er makkelijker steentjes in komen.

Reageer
gravatar

Wat mij ook zo opvalt is dat kweekrozen (dus alles uit de kas) helemaal geen geur meer verspreiden; na jarenlange genetische manipulatie is men er in eindelijk in geslaagd rozen volmaakt geurloos op de markt te brengen, wil men nog een geur aan kweekrozen bespeuren dan rest er niets anders dan bij het Kruidvat of Action een spuitbus met een passende geur te kopen en de rozen hiermee te besproeien. Het schijnt dat rozengeur in het verleden duizenden slachtoffers heeft veroorzaakt; iets met allergie. Gek genoeg heeft die Dikke van Dale het spreekwoord “Rozengeur en maneschijn” nog niet uit de nieuwste editie geschrapt./

gravatar

Ach, geachte redactie, over alle onderwerpen dus OOK over doornen in ogen willen wij hier prof dr. ir. Bert Bokhoven (tevens een geweldige trendlistener) aan het woord. Dus niet een onbekende van Hulst, neen, Bokhoven, Bokhoven en nogmaals Bokhoven, dat is wat wij als lezers wensen. Doe uw huiswerk nu eens een keertje goed en laat hier eindelijk toch weer eens de eminente Bokhoven aan het woord, anders gaat het u zeker veel abonnementen kosten!!