GaudiLab / Shutterstock

Dennis kijkt filmpjes van mensen die hete dingen eten om te voelen dat hij leeft

Voor Dennis (22) voelt het leven soms vrij grijs. “De dagen kunnen soms zo vlak en hetzelfde voelen, zeker als het regent en een beetje kouder wordt.” Gelukkig heeft hij daar een oplossing voor: hij kijkt filmpjes van mensen die knetterhete dingen eten.

“Als je ziet dat mensen eerst ongemakkelijk worden, dan gaan lachen, en vervolgens zo bleek als een vaatdoek gaan zitten zweten voel ik dat ik leef”, zegt Dennis. “Vooral als je ook nog ziet dat mensen met elkaar lachen om hoe heet het is, en ze echt een authentieke connectie leggen. Dan zit ik daar achter mijn laptop en denk ik: ha.”

Overleef de toekomst en bestel nu De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Donald Trump heeft met de dood van de ISIS leider Abu Bakr al-Baghdadi ook weer een opsteker waarschijnlijk zoals Obama met de gefingeerde dood van Osama bin Laden. Zaak is opnieuw dat we het slachtoffer nooit te zien moeten krijgen.
Het kan ook dat de Russen de heldhaftige soldaten naar de voordeur gebracht hebben om de VS de eer te geven de trekker over te halen.

Reageer
gravatar

De Russische inmenging in de verkiezingen neemt als uitgangspunt de fundamenteel manipuleerbare debiliteit van de Facebook leden te moeten beschermen.

gravatar

Halloween komt er ook al weer aan. Ook in Nederland actueel in de commercieel lege periode tussen zomervakantie en Sinterklaas.

gravatar

Zo is dat. Het is bekend dat veel mensen regelmatig hun
computer gebruiken om op het internet naar andere mensen te kijken die hete dingen aan het doen zijn.

Lekker genietn. 😉

gravatar

Hete dingen aan het doen zijn? U bedoelt neuken?

Ik kan u verzekeren dat het voor beide acteurs, die bekwaam zijn in de vrije expressie, er niks heets aan is. Zo weinig dat de mannelijke acteur viagra moet slikken, of urenlang moet worden gepijpt, en de actrice haar vagina flink insmeert met een pijnstillend glijmiddel.