Studio Speld / Shutterstock

De Grownup Mutant Kantoor Turtles wonen in een vinexriool in Zoetermeer

Er is een boel veranderd voor de Teenage Mutant Ninja Turtles. Niet alleen heten ze nu de Grownup Mutant Kantoor Turtles, ze zijn ook verhuisd, van de stad, naar een vinexriool in Zoetermeer. Wat is er allemaal gebeurd? Hoe heeft het zo ver kunnen komen?

“Het korte antwoord is: de tand des tijds”, verzucht Donatello. “De stad is een harde plek voor een ouder wordende turtle. Naarmate je meer verantwoordelijkheden krijgt merk je ook al heel gauw dat je met ninja zijn de huur gewoonweg niet kan betalen.”

“Japanse vechtsporten moet je zien als een jeugdige bevlieging”, voegt Leonardo eraan toe. “Met de LinkedIn-skill ‘nunchaku’s’ en ‘katana’ red je het niet op deze competitieve markt. En met de referentiebrief van een rat in een kamerjas kom je ook niet ver. Dus zijn we avondcursussen social media gaan volgen.”

Michelangelo: “Natuurlijk mis ik Rafael en de rest wel eens, maar ze zitten gewoon aan de andere kant van de kantoortuin. Op vrijdagmiddag eten we pizza en zeggen we Cowabunga.”

Overleef de toekomst en bestel nu De toekomst: het boek 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Neen, sukkel, want het is een grapje over de Engelse comic (ja, comic ja!) “Teenage Mutant Ninja Turtles”, dus de hele titel vertalen zou de volledige grap slopen.

O, maar het woord “Grap” is je waarschijnlijk al compleet vreemd, want je maakt al jaren dezelfde stomme flut-opmerkingen waarbij je dan een woordje gaat vertalen of fonetisch uitschrijft En wij moeten dat dan leuk vinden. Nieuwsflits: Het is alleen maar bloedirritant.