Studio Speld / WikiMedia Commons

Man die onlangs boek van Nobelprijswinnaar Literatuur las voelt zich ook een beetje winnaar

De man die dit jaar nog een boek van één van de Nobelprijswinnaars voor de literatuur las voelt zich daardoor ook een beetje een winnaar. “Kijk, in principe is het natuurlijk vooral de verdienste van Olga Tokarczuk zelf, maar aan de andere kant heb ik het verbluffende boek Flights na lezing wél aangeraden aan een paar vrienden, dus ja.”

“Zo”, mompelde hij bewonderend bij het zien van het nieuws. “Die zit!” Hij pakt het boek uit de kast en maakt er een foto van. “Gefeliciteerd Olga Tokarczuk met het winnen van de Nobelprijs! Gebaseerd op wat ik in je magistrale roman ‘Flights’ las is dat mijn inziens meer dan dik verdiend!” “Send tweet”, voegt hij er met een knipoog aan toe.

“Ik zei meteen tegen mijn vriendin na het zien van het nieuws: ik had het al gedacht! Ik voelde het al aankomen dat zij hem zou krijgen. Mijn vriendin had instemmend geknikt en ik denk ook wel met enige bewondering naar me gekeken.”

Overleef de toekomst en bestel nu De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zojuist een uurtje buiten gewandeld in de kosmische achtergrondstraling.

Genóten heb ik van het idee dat ik deel uitmaak van de Nobelprijs voor natuurkunde!

Reageer
gravatar

The members of the Nobel Peace Prize Committee in Oss have a shameful slack character. They are strongly biased and were led by the wrong lobbyists. I don’t have a good word about those mentally lost people.

#Donald Trump, the most freedom-loving person, for now and ever

Reageer