Studio Speld

iPhone-gebruikers blij dat de functies die andere besturingssystemen al jaren hebben ook eindelijk op iPhone 11 zitten

‘Ik was even bang dat ik moest overstappen’

Grote opluchting bij iPhone-gebruikers nu ook zij eindelijk gebruik kunnen maken van drie camera’s, een donkere modus en een accu die langer dan een halve dag meegaat. Hierdoor kunnen ze hun keuze voor een telefoon van ruim 1000 euro weer verdedigen bij vrienden en familie die geen iPhone hebben. 

De 29-jarige Hester heeft sinds 2005 alleen maar iPhones gehad, maar vond het de laatste jaren steeds lastiger die keuze te onderbouwen. “Ik vind de iPhone gewoon lekkerder typen, en met al die andere smartphones kan ik mijn telefoon niet meer bij mijn vrienden opladen, want die hebben ook allemaal een iPhone. Maarja, om daar dan 600 euro extra voor te betalen, dat vond ik eigenlijk te gek. Gelukkig hebben ze nu ook een donkere modus.”

“Ja oké, een ontgrendeling met gezichtsherkenning hebben andere goedkopere smartphones volgens mij ook wel, maar bij Apple ziet het er gewoon echt super leuk uit”, meent de 35-jarige Jonathan. “En bij Apple schijn je bewegende emoji’s te kunnen maken van je eigen gezicht. Dat kan dan weer niet bij zo’n afgetrapte Android! Toch?”

Overleef nu de toekomst met De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *