Shutterstock/Max Bauerfeind

Mario Kart inmiddels verder ontwikkeld dan speler Bas (42)

Het spel is verder dan Bas

Het is jeugdsentiment voor Bas: Mario Kart. Nu de populaire game eindelijk op de mobiele telefoon te spelen is, kon de locatiemanager het niet laten het direct te downloaden. Na enkele dagen spelen is hij nu tot de harde conclusie gekomen dat het spel verder geëvolueerd is dan hij.


“Eigenlijk ben ik nog precies dezelfde persoon als dertig jaar geleden; iemand die het liefste schildjes afschiet met Koopa Troopa. Het spel is nu alleen veel meer dan dat: meer rijders, meer karts, meer gliders, meer challenges en zelfs ruby’s. Het spel is volwassen geworden. En ik ben Bas uit Roermond.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *