NOS

Politie moet capaciteit verdelen tussen man Femke Halsema en Ridouan T.

Het zijn zware tijden voor de politie. Het korps moet de capaciteit zien te verdelen tussen Ridouan T. en de man van Femke Halsema.

“We hebben besloten om vijftig procent van de beschikbare rechercheurs op het opsporen van Ridouan T. te zetten”, legt Erik Akerboom van de politie uit. “De overige vijftig procent blijft op de zaak van de man van de linkse vrouwelijke burgemeester. Hopelijk is het genoeg om een zaak rond te krijgen tegen de man die een onklaar wapen thuis had liggen en niet naar huis terugkeerde toen die hoorde dat zijn zoon was opgepakt met hetzelfde wapen.”

Niet iedereen vindt dat de politie de prioriteiten goed stelt. Met name De Telegraaf spreekt schande van de verdeling. “Nu worden er mensen van de zaak Oey afgehaald en dat is echt kwalijk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kijk, ik weet natuurlijk ook niet wat er door wie precies aan de telegraaf is betaald om Halsema kapot te maken; maar het is te weinig! Keer op keer levert de tabloid van brommend Nederland geweldig werk af, en dan is het weer niet goed genoeg? Moet ze soms zelf door rood fietsen voordat ze dan worden afgeschoten ofzo?

Reageer