shutterstock.com/Yulia Grigoryeva

9 complottheorieën over de mysterieuze blauwe plekken op je benen

Word jij ook weleens wakker met een onverklaarbare blauwe plek op je lijf, terwijl je de avond daarvoor gewoon met een egale huid onder de dekens bent gekropen? Dankzij ons weet je nu eindelijk hoe je daaraan komt!

1. Je droomde dat je de onderdanige vriendin van Christian Grey was
Die blauwe plekken zijn afkomstig uit een geheime kelder die inmiddels niet zo veel geheimen meer kent voor jou. Arme jij.

2. Je bent geraakt door de straling van je haarborstel
Misschien geen slecht idee om je haarborstel de volgende keer iets verder van je wastafel te leggen. Er is nog niet veel bekend over straling, haarborstels en blauwe plekken, maar dat er een verband is, is overduidelijk.

3. Je hebt een overdosis chocolade gehad
We snappen je helemaal. Het liefst slaan wij ook de ene reep na de andere reep achterover. Maar ons lichaam kan gewoon niet zoveel happiness in een keer handelen met als gevolg: acute blauwe plekken.

4. Je bent familie van de koninklijke familie
Er zijn nou eenmaal mensen bij wie het genetisch vastligt, zoals mensen die weinig bloedplaatjes in hun lijf hebben of die blauw bloed hebben

5. Je bent gedrogeerd door je beste vriendin
The Hangover is eigenlijk helemaal geen film, maar jouw eigen vage herinnering, die helaas door onbepaalde middelen diep in je onderbewustzijn verborgen liggen en nooit meer het licht zullen zien

6. Je probeerde in je slaap met je matras uit het raam te vliegen
Jij bent een ongevalletje diepe slaper. Vraag eens advies van je dokter, want wij weten het ook niet.

7. Je hebt een tekort aan liefde
Liefde speelt een belangrijke rol bij veel processen in jouw lichaam waaronder het voorkomen van blauwe plekken. Liefde zit vooral in mensen, puppy’s en bananen.

8. Je bent slachtoffer van buddha bowls
Op het eerste gezicht lijken deze kant-en-klare creaties mega gezond. Toch zitten er blauwe plekken opwekkende stoffen in waar je niet zo veel aan kan doen.

9. Je bent aangevallen door het beeldscherm van je telefoon
Vredig lag je in bed nog even de laatste sociale media updates te checken totdat je telefoon op een magische wijze zo zwaar werd dat het uit je handen glipte en je vol in je gezicht werd gehoekt.

Zo nu weet je hoe je je blauwe plekken hebt gekregen! Niets om je zorgen over te maken dus.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik werd wakker uit een nachtmerrie. Ik was in een vliegtuig net opgestegen met twee vriendjes van toen ik tien was, een jongen en een meisje en nog iemand die al lang aan me is verbonden. Het meisje ga me een kus en het minne jongetje tastte naar de ander haar been. Het was precies omgedraaid. Het zou nooit meer goedkomen. Nederlandse organisatie.

Reageer
gravatar

Ik had pas een gesprek met iemand over AIT, kunstmatige intelligentie. Toen ik dertien was zag ik het al aankomen: bij iedereen werd enkel kunstmatige intelligentie aangekweekt, en het zijn allemaal robots geworden.

gravatar

Ik stond in de rij voor de kassa. Voor me deden de vrouwen het rustig aan, met praatjes en bonnetjes; achter me werd een winkelwagentje in mijn hielen geduwd. De agressie werd op mij gericht dat ik iedereen ophield. Ik werd gedwongen tegen de vrouw voor aan te kruipen en in haar nek te hijgen. Hetzelfde heb je in de klas. Op dit vlak ligt alle vooruitgang.