MTV/WNL/RTV Rijnmond/StudioSpeld

Deelnemers Ex-Ministers on the Beach bekend gemaakt

‘Zal Theresa May in de branding van de Noordzee verschijnen?’

Het is Prinsjesdag en dat betekent miljoenennota’s, kekke hoedjes en de langverwachte eerste aflevering van Ex-ministers on the Beach. In deze realityshow zien we acht hete ex-bewindsmannen en -vrouwen die elkaar verleiden in een paradijs vol zon, zee, plezier en politiek. Lekker relaxen is er niet bij, want ze krijgen onverwacht bezoek… van andere ex-ministers! 

De deelnemers die komend seizoen te zien zijn in het paradijs vol spannende dates zijn inmiddels bekend. Het belooft smullen te worden. De strategie van verleidster Rita Verdonk galmt door de villa: “Links lullen, rechts vullen!” En als er iemand gaat zorgen voor trouble in paradise dan is het wel Fred Teeven, die zijn bus aan de kant heeft gezet om zijn verleidingskunsten te tonen: “We hebben het bestuur uitgebreid en een adviescommissie ingesteld. Nu hopen we dat minister Opstelten de bro-code niet verbreekt.” 

Alle ogen zijn natuurlijk gevestigd op Halbe Zijlstra, zullen de leugens hem inhalen of legt hij het af tegen de Tablet of Terror? Ook gooit Alexander Pechtold voor de gelegenheid zijn privé-kwesties in de openbaarheid? De geruchten gaan dat Ronald Plasterk en Jeanine Hennis-Plasschaert in een heet onderonsje belanden tijdens een van de pool party’s en dat Theresa May in de branding van de Noordzee zal verschijnen. 

Schakel vanavond om 21:30 uur in op MTV en ontdek wie er teruggaat naar zijn partij, wie de meeste steun krijgt van het kabinet en welke ex-minister de beste twerk-skills in huis heeft.

Veel kijkplezier. Koop maar een lekkere zak popcorn van je extra koopkracht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *