shutterstock.com

Lize zocht online een legging, klikte door naar de vergelijkbare producten van de vergelijkbare producten en nu heeft ze zich bij de FARC aangesloten

Het leven kan raar lopen. Lize wilde eigenlijk gewoon een zwarte legging. Zo een die je naar je werk aan kunt, maar die ook op de bank nog lekker zit, zodat je niet gelijk bij thuiskomst je veel te strakke spijkerbroek hoeft uit te trekken. In de webshop waren de keuzemogelijkheden nogal royaal, waardoor ze een beetje begon te twijfelen. Moest ze gaan voor compleet effen, of toch één met een subtiel patroon? Stipjes? Misschien een veter aan de zijkant?

Bij de vergelijkbare producten voor de zwarte legging met streepjes suggereerde de webshop een serie tunieken die best wel goed over een legging kunnen, en nadat ze een tijdje bij de tunieken had rondgeneusd klikte ze op de vergelijkbare producten voor één specifieke tuniek die ze eventueel wel wilde kopen en zodoende zit ze nu dus bij de FARC.

“Het is wel wat anders dan ik in gedachten had,” zegt ze terwijl ze een wolk muggen probeert weg te slaan. “Ik bedoel, eigenlijk wilde ik gewoon een lekker pakkie om thuis nog een beetje gekleed te kunnen Netflixen weet je wel, zodat je je niet hoeft te schamen voor je pyjama als de bel gaat. Maar dit is weer eens wat nieuws. Zelf was ik er in ieder geval nooit op gekomen.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *