Dispuut twijfelt over opbrengst lustrumveiling: aids de wereld uit of op reis naar Bali

Het dispuut Kronos heeft een bijzonder lucratieve lustrumveiling achter de rug. Bij de veiling, waar onder meer vakantiehuisjes in Zwitserland en de maagdelijkheid van de zus van Terklopperen werden aangeboden, wisten ze een astronomisch bedrag binnen te slepen. De exacte opbrengst wordt op het moment nog geteld, maar volgens de quaestor van Kronos is het ruimschoots voldoende voor een onderzoeks- en vaccinatieproject dat aids voorgoed de wereld uit kan helpen. Of met het hele dispuut naar Bali. 

“Lastig, lastig,” verzucht Florian Oudewater. Als quaestor van de luco bepaalt hij hoe ze het geld gaan besteden. “Het lijkt ons wel mooi om iets voor de wereld te doen. Er leven ruim 35 miljoen mensen op de wereld met hiv of aids. Dat is afschuwelijk. Kijk maar naar Terklopperen, hahahaha. Nee, serieus erg hoor. Aan de andere kant is een week Bali met de gasten wel gewoon heel mooi.” 

Met de bezoekers van de veiling is niets afgesproken over waar het geld precies heen zou gaan. Oudewater: “Nee, het is een lustrumveiling, dus het gaat om het lustrum. Onze ouders vinden het waarschijnlijk chill als het naar een goed doel gaat, maar ze willen ook gewoon dat wij een leuke studententijd hebben.”  


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoe alumni het deden? Wát ze allemaal deden? Waarom ze het deden? Nou, niet met een banaan. Gewoon multi-tasken: zuipen, brallen, AGV’tjes, defloreren, stuff rôlen, nôken én hôken, onder invloed rijden, fietsen “lenen”.Gepokt en gemazeld voor een arbeidsloos inkomen.

gravatar

Hoe, weet ik niet, maar door de editorial was ik ineens weer in de sfeer van Jisketfet’s “Hé Lullo, heb je nog geneukt? Maar serieus, het is toch een dekselse prestatie dat corpsballen zo efficiënt multidisciplinair werken; een incidentele defloratie en gewoon dóórneuken, dóórzuipen, af en toe een boompje planten, een her-tentamen-tje, lustra vieren en daarna hun bul verzilveren bij Vader’s vrindjes bij ABN, ING of RABO bij SHELL of een andere AEX-topper. Onze Spes Patriae, joechee

Reageer
gravatar

In het verlengde van die wijven die constant mannen zitten te keuren hoe ze eruitzien ligt het immigratievraagstuk. De ene zijn geen helden, de andere geen vluchtelingen. Het zijn beide intriganten.

Ze zijn beledigd als je protesteert dat ze je op dat vlak aan jezelf omschrijven.
Terwijl hun man als hij ziek geworden boven zit bespreken ze met een verveeld gezicht met je hoe ze ervan af moeten komen en verwachten dat je gevleid bent. Het is onmogelijk ze van het tegendeel te overtuigen, want dan ben je voor de hele gemeenschap gek en sturen ze de GGD naar je toe.
Echt gebeurd.

gravatar

Waarom niet beide combineren? Met een grote voorraad condooms naar Bali gaan en de kapotjes daar uitdelen en voorlichting geven. Duurt niet langer dan een middagje. En dat is inclusief het boompje planten ter compensatie van de CO2-uitstoot.

Oh ja, aldaar alleen oraal seks ontvangen. Met condoom is seks minder lekker en dan is oraal seks krijgen veiliger …

Reageer