Omroep West/YT

Zorgen 5G terecht: hagedismensen willen inderdaad controle over de hersenen van Mirjam

Een demonstratie tegen de aanleg van een 5G-netwerk in Nederland ontving gisteren veel hoon. Demonstranten zouden hun zorgen baseren op complottheorieën. Hagedismensen stellen echter dat de zorgen wel enige grond hebben. “De aanleg van het netwerk zal ons verder helpen in ons grote doel: controle krijgen over de hersenen van Mirjam.”

De demonstranten hebben dus wel een punt, legt woordvoerder Waldemar Torenstra uit: “Natuurlijk staan er ook een hoop vreemde dingen op hun spandoeken. Dat je onvruchtbaar zou worden van 5G-straling bijvoorbeeld, of dat bomen spontaan omvallen als ze aan deze specifieke frequentie worden blootgesteld. Ik snap niet waar die mensen dat vandaan halen. Maar dat we controle willen over de gedachten van Mirjam, dat klopt wel, dat wil ik wel even helder hebben.”

Zorgen over Huawei of een algeheel wantrouwen tegenover technologie kunnen de hagedismensen ook wel begrijpen, legt Torenstra uit. “Maar daar gaan wij niet over. Natuurlijk kun je bevragen of het wel zo slim is om een netwerk door een Chinees staatsbedrijf aan te laten leggen terwijl ze eerder al hebben laten zien zich niet in te houden om een achterdeurtje voor de overheid open te laten staan. Dat is een belangrijke discussie. Ook kan je je afvragen wat we er nou helemaal aan hebben, aan die steeds snellere en betere technologie. Maar nogmaals: daar gaan wij helemaal niet over. Het gaat ons echt alleen maar over de hersenen van Mirjam.”

Waarom de hagedismensen specifiek controle willen verkrijgen over de gedachten van de 45-jarige biologielerares uit Loon op Zand is niet duidelijk. “Maar dat weet Mirjam zelf wel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou had ik een hele leuke reactie in gedachte, maar door de 5G-straling weet ik het niet meer.
Wel weet ik nog dat de Speld, net als met de vaccinatiediscussie, aardig is gelijkgeschakeld.

Reageer
gravatar

Advertentie geplaatst in rubriek humor is al een discussie appart. Humor is het niet maar 5g is zeker een terror.hagedis mensen en hun agenda bestaan zeker, mensen die 5g niet geloven zullen maar langzaam voelen. Komende jaren wordt het gotisch. Ze zijn zo ver met de technologie. Dat je de stem in de hoofd kan horen.

Reageer
gravatar

Wel potverdrie. zeg dus maar dag tegen de privacy. Naast slimme energiemeters worden nu dus ook al onze gedachten extern afgelezen. Uitsluitend voor autochtonen geldt dus nu: alléén Politiek Correcte gedachten denken en natuurlijk drietalig: in Turks, Marokkaans en (Jip & Janneke) Nederlands; ter meerdere transparantie.. Aleikum Salaam.

gravatar

Dat die hagedismensen mijn moeder beschuldigen van het hebben van hersenen gaat er bij mij écht niet in.
Kan gewoonweg niet kloppen, dat mens is nog dommer dan een, eh, kom op, hoe noem je zoiets…

Reageer