Shutterstock / Studio Speld

Veel kritiek op influencers die in bikini steun betuigen aan Groot-Brittannië

Op Instagram hebben meerdere influencers hun steun betuigd aan Groot-Brittannië door een bikinifoto van zichzelf te delen. Op sociale media is woedend gereageerd.

“Dit is schaamteloze zelfpromotie ten koste van een eiland in bittere nood”, schrijft iemand onder een post van Kim Polyana, die een schaarsgeklede foto van zichzelf deelde voor de ingang van de Big Ben met de tekst: “Drie weken geleden zat ik hier nog heerlijk van de democratische vrijheden te genieten. Bijna niet voor te stellen hoe snel de bakermat van de democratie de afgelopen weken is afgegleden. Ik heb de Britten leren kennen als schitterende mensen, ik hoop dat ze tot een politieke oplossing weten te komen die voor alle partijen acceptabel is #PrayforGreatBrittain”.

Ook influencer Romo Natalio krijgt online de wind van voren. Zijn sixpack-foto voor de uitvoerhaven van Dover heeft de caption: “Arm Groot-Brittannië #prayforGreatBrittain #fitness #lookinggood #feelingwell #handsome #lookattheseabs #absday #lookatthesepecs #ripped #shredded #dontforgettofollow #nofilter.” Critici menen dat Natalio met de post vooral aandacht voor zichzelf wil genereren.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Leuke naam, laten we hopen. Het goede nieuws is dat, door al dat gezeur bij Forum voor Democratie, de PVV van meneer Wilders volgens de peiling zeven zetels meer hebben.

Happy days are here again. 😊😇🙂😀😃

Corrie.