Studio Speld

Vrouw vindt inspreken van half uur durende voice-memo handiger dan appen omdat ze op de fiets zit

Eline had beloofd om nog wat recepten, een boodschappenlijstje en een handvol zeer specifieke instructies te sturen, maar ze zit op de fiets. Dus doet ze het even via een half uur durende voicememo, wel zo handig. ‘Als je even niet meer weet hoeveel wijn je moet halen, dan moet je dat even terugluisteren, oké?’

Luister hem hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik hoop toch altijd zó dat die telezombie’s hun telefoon laten flikkeren.

Oja, en dat ze een boete krijgen. Maarja, dat zal wel geen prioriteit hebben, of zó niet Amsterdams zijn.

Reageer
gravatar

Hey Eline, ik sta nu bij dat kaaswinkeltje, maar volgens de eigenaar bevat die kaas van die koe met hoorns lactose. Denk je dat dat een probleem is voor Eef? Zullen we anders gewoon pizza’s maken? Stuur je me even een voicememo met dat recept van laatst? X

Reageer