Shutterstock - Agent Penguin

Nog niemand heeft David gefeliciteerd voor z’n verjaardag dus er zal wel een knallende surprise-party zijn vanavond

Het is al zes uur in de avond maar David heeft nog geen enkele felicitatie ontvangen voor zijn 28e verjaardag. Voor David is het duidelijk wat dit betekent: er staat vanavond een knallende surprise-party voor hem klaar.

‘Stom dat ik niet even alvast wat leuks heb aangetrokken’, denkt David bij zichzelf terwijl hij nog een keer op zijn telefoon kijkt. Geen nieuwe berichten. Hij klikt op de icoon van de Facebook-app. Een rood eentje licht op bij de wereldbol. Het zal toch niet? Nee, het is een herinnering voor een evenement waar enkele vrienden misschien heengaan. ‘Precies wat ik dacht’, denkt David. ‘Het huis zal straks wel helemaal volstaan.’

David loopt naar de spiegel in de hal en oefent alvast een paar verbaasde gezichtsuitdrukkingen. O god, dit had ik echt niet verwacht! Jessie, wat leuk dat jij er ook bent! En Greta, ben je hier nou helemaal vanuit Barcelona naar hier gekomen voor mijn verjaardag? Ja, dit ziet er geloofwaardig uit. David checkt nog even of de lichtschakelaar werkt en plant zichzelf weer tevreden neer op de bank.

Dan bedenkt David zich dat zijn vrienden geen surprise-party bij hem thuis kunnen geven als hij nog in het huis is. Ze zitten waarschijnlijk ergens achter een bosje te wachten tot ik de deur uitga’, bedenkt David zich. Hij grinnikt en pakt zijn sleutels. Even een rondje lopen. Dit gaat een avond worden om nooit te vergeten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die reactie van ‘Greta’ is helemaal niet van ‘de heer Steeds Gent’. Dat kun je zien aan de manier waarop iemand schrijft, aan zijn .

Twee andere reacties op onder dit artikel daarentegen….🙄

gravatar

Weer volledig, maar dan ook volledig misgegokt. Ik permitteerde mij maar één schuilnaam: Fer Dachtmaker.

Mijn uitlokking is daarmee geslaagd!

gravatar

Ehh, David… Sinds de privacywetgeving laat FB de verjaardagen niet meer zien. Had je maar eens mensen in het echt moeten ontmoeten.

Reageer
gravatar

Zo vermoed ik dat de premier van het Verenigd Koninkrijk op 30 oktober met een verrassing komt: ze blijven gewoon in de EU. Ik heb de beroemde hit van Sister Sledge al klaar staan voor de surprise party.

Reageer
gravatar

Hij had talloze vrienden (op Facebook).
Hij werd een halfjaar later achter zijn computer gevonden. De buren waren gealarmeerd door de lijklucht.