Subbotina Anna/shutterstock.com

Dappere vriendin ondanks griep toch op kraamvisite

De 34-jarige Marjolein lag met hoge koorts op bed, maar dat weerhield haar er niet van om gewoon op kraamvisite te gaan bij haar vriendin Selin. “Zoiets ben je gewoon verplicht richting je vrienden.”

“Het was voor mij even doorzetten, maar ik denk dat het heel erg gewaardeerd werd dat ik er was”, zegt Marjolein terwijl ze weer veilig onder een dekentje kruipt thuis. “Natuurlijk is het niet fijn om al niezend en snotterend daar rond te lopen, maar je moet maar zo denken: zij heeft een kind gebaard, dat heeft nog veel meer pijn gedaan. En uiteindelijk gaat het ook gewoon om het gebaar.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat beweert u nu wel, zuster, maar de dame in kwestie ziet er voor haar leeftijd wel zorgelijk oud uit. Hier kan leeftijdsfraude in het spel zijn en de kwaal chronisch.

gravatar

Aha! Kennelijk heeft haar directe omgeving een wat betere weerstand dan zijzelf. Ze oogt ook meer naar iemand die de dingen vol overgave aangaat. En dat ook verwacht van nakomelingen in haar social circle. Meer full wave dan nadruppelsgewijs zogezegd.