Kozakken Boys TV/YT.com

Royston Drenthe wil carrière afsluiten bij Real Madrid

Dit weekend werd Royston Drenthe gepresenteerd bij tweede divisie-club Kozakken Boys. De carrière van de voormalig jeugdinternational lijkt daarmee op z’n retour, en Drenthe liet zich dan ook verleiden om vooruit te blikken op het einde van zijn voetballoopbaan: “Ik zou mijn carrière graag afsluiten bij Real Madrid.”

Royston Drenthe ging op twintigjarige leeftijd naar Madrid, waar hij in vijf seizoenen 46 wedstrijden speelde en 2 keer scoorde. Eén van die seizoenen werd hij verhuurd aan Hercules CF. “Bij Real Madrid ben ik gevormd tot de speler wie ik nu ben: een voetballer wiens piek op z’n 17de lag, en die op een steeds lager niveau niet echt uit de verf weet te komen. Ik had nooit bij Everton, Alania Vladikavkaz, Reading, Sheffield Wednesday, Kayseri Erciyesspor, Baniyas SC, XerxesDZB en Sparta gespeeld als ik niet eerst bij Real Madrid had leren mislukken.”

De 32-jarige Drenthe zal daarom ooit terugkeren bij zijn grote liefde, belooft hij fans van de Koninklijke. “Nog één keer floppen in Bernabéu, iets teruggeven aan de club die zoveel voor me heeft betekend, dat zou echt de kroon op mijn carrière zijn.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Royston Drenthe heeft zijn eerste transfer naar Real Madrid afgedwongen met een geweldig optreden in Jong Oranje (-21) tijdens het EK van 2007. Een terugkeer naar Real Madrid is haalbaar na een goed optreden tijdens internationaal toernooi.
Ieder jaar vindt The Homeless World Cup plaats. Ik denk dat het een goed idee is, om selectie in dit elftal af te dwingen, een goed WK te spelen en zo weer in de kijker te komen van De Koninklijke …

Reageer