Shutterstock / Victor Velter & Mikolaj Barbanell

Shutterstock / Victor Velter & Mikolaj Barbanell

Typisch gedrag aan begin van de maand: iets kopen wat je helemaal niet nodig hebt

Aan het begin van de maand zijn we allemaal geneigd dingen aan te schaffen die we niet nodig hebben, en Florentino Pérez is daar niet anders in. Gister werd wereldkundig dat de president van Real Madrid aanvaller Kylian Mpabbé heeft gekocht, terwijl ze hem helemaal niet nodig hebben.

Tuurlijk kan men redeneren dat Mbappé gratis is gehaald zonder transfersom, maar zijn salaris en tekenbonus zijn ongetwijfeld niet mals. Dus dit staat eigenlijk gelijk aan het kopen van een fancy blender met je vakantiegeld, terwijl je al drie prima blenders hebt die nog jaren meekunnen.

Papa Pérez kon het weer eens niet laten, maar laten we eerlijk zijn: we’ve all been there.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *