shutterstock.com/maramorosz

Vrouw kan winkel niet verlaten voordat ze overdreven normaal gedaan heeft

Even snel kijken of ze hier een leuk hoesje voor mijn telefoon hebben, denkt Lara als ze de winkel binnenloopt. Binnen een halve minuut ziet ze al dat er niets leuks bij zit. Bovendien komt haar tram al aanrijden. Die zou ze makkelijk kunnen halen, als ze niet nog extreem normaal moest doen om te laten zien dat ze niets aan het stelen is.

Ik kan niet ineens naar de tram gaan rennen, dat is echt super verdacht. Dit gehaast kijken helpt ook niet mee. Shit de verkoopster kijkt. Oké komt goed, denkt Lara. Gewoon rustig doen en op mijn allernormaalst een rondje maken door de winkel.

Met een heel diep nadenkende blik kijkt Lara naar het prijskaartje van een object waarvan ze geen idee heeft wat het is. Dan legt ze het ding met een grote boog in slowmotion terug en kijkt naar haar pols, waar verder geen horloge zit. Nog een beetje hoofdschudden en een duidelijk hoorbare ‘jeumig, zo laat al’ en ze voelt dat ze tevreden de winkel uit kan lopen.

Als de deur achter haar dicht valt, kijkt de verkoopster verbaasd naar haar collega. “Heel vreemd dit, heeft die wat gejat ofzo?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *