Saulius Damulevicius / Shutterstock.com

Ben jij geschikt om Mount Everest te beklimmen?

Ontdek het hier!

Er komen strengere regels voor het beklimmen van de Mount Everest. Om te bepalen wie wel mag en wie niet, heeft het ministerie van Toerisme in Nepal aan De Speld gevraagd een test te ontwikkelen. Ben jij geschikt om de Mount Everest te beklimmen? Ontdek het hier!

0%

Wat is het meest uitdagende dat je ooit hebt volbracht?

Hoe goed is je conditie?

Waarom wil je dit zo graag?

Stel: je gids valt in een ravijn, wat doe je?

Hoe bereid je je voor op hoogteziekte?

Wat verwacht je aan de top?

Heb je affiniteit met bergen?

Ik ga naar de top van Mount Everest en ik neem mee:

Ben jij geschikt om Mount Everest te beklimmen?
Toestemming om de Mount Everest te beklimmen mits je belooft handschoenen mee te nemen
Je mag van ons de Mount Everest beklimmen, maar dan moet je echt beloven om handschoenen aan te doen. Het kan daar boven goed fris zijn en het is bloedirritant als de hele expeditie wordt vertraagd omdat nog één iemand naar de gift-shop aan de voet moet om te kijken of ze daar nog handschoenen hebben.
Toestemming om de Mount Everest te beklimmen mits je 15000 euro bijbetaalt
Je krijgt van ons toestemming om de Mount Everest te beklimmen, maar dan moet je wel 15000 euro bijbetalen. Dit om de kosten te dekken van de helikopter die je op moet halen. Uitvaartverzekering is in de prijs inbegrepen.
We knijpen een oogje toe
Ga maar gewoon joh. Het is eigenlijk niet de bedoeling, maar we weten van niks oke? Niks geks doen, komt wel goed. Vergeet je wegwerpcamera niet!
Hou het voorlopig maar bij Mount Everest Simulator
Misschien is het beter als je het voor nu even houdt bij Mount Everest Simulator op je Windows XP. Wellicht kun je binnenkort upgraden naar ‘advanced’. Dan kun je mooie nieuwe bergkleding kopen voor je avatar.

Share your Results:


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is asociaal als al die kreupelen in de weg zitten als ik met mijn speciaal geoutilleerde heli op mijn verjaardag een uitje naar de Mount Everest plan. Gelukkig heb ik de regering van Nepal al in mijn zak. Die dag is er 20 m van de top een afscheiding met metropoortjes geinstalleerd. Werkzame chipkaartjes worden alleen door mij uitgedeeld.