UfaBizPhoto / EvrenKalinbacak / Shutterstock / StudioSpeld

UfaBizPhoto / EvrenKalinbacak / Shutterstock / StudioSpeld

De 5 leukste sporten om tijdens het boulderen te doen

Ben jij op zoek naar een leuke sport om tijdens het boulderen te doen? Dan is deze lijst voor jou! Wij hebben de 5 leukste opties op een rij gezet.

5. Padel
Padel is nog jong, maar staat nu al in de top 5 van sporten om tijdens het boulderen te doen. Neem drie vrienden en vier padelrackets mee naar de boulderhal en je kunt van start.

4. Dammen
Geef je vingers eens wat rust en laat in plaats daarvan je hersens kraken. Dammen tijdens het boulderen is eigenlijk nooit een slecht idee en daarom staat deze denksport op plek 4 in onze lijst.

3. Boulderen
Tijdens het boulderen is het fantastisch boulderen. Efficiënt is het ook: de matten liggen er al en de gekleurde grepen heb je als het goed is reeds binnen handbereik.

2. Zeilen
Het water, de wind, de vrijheid: zeilen is een heerlijke sport. Het is niet goedkoop, maar als je het je kan veroorloven moet je het absoluut eens doen. Bijvoorbeeld tijdens het boulderen.

1. Polsstokhoogspringen
Iedereen die weleens heeft geboulderd vraagt het zich af: wat bevindt zich aan de andere kant van de bouldermuur? Gelukkig is er een sportieve manier om dit met een paar ferme stappen en een strakke afzet te achterhalen. Polsstokhoogspringen is wat ons betreft dé sport om tijdens het boulderen te doen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *