Nirmal Purja/AFP & Shutterstock

Eerste Nutella-winkel geopend bovenaan Mount Everest

Het toerisme op de Mount Everest begint de spuigaten uit te lopen. Vandaag werd op de top de eerste Nutella-winkel geopend.

“Binnen de kortste keren is de hele berg gevuld met winkels voor toeristen”, voorspelt trendwatcher Maarten Opveen. “De authentieke ervaring van een weids sneeuwlandschap met een oneindig uitzicht en een paar lijken gaat zo verloren. In plaats daarvan krijgen we een eenheidsworst van toeristenwinkels waarvan de helft alleen bestaat om crimineel geld wit te wassen.”

De eigenaar van de Nutella-winkel is het niet eens met de kritiek: “Na zo’n klim hebben mensen gewoon zin in iets lekkers. En dan niet van die vage Nepalese aardappelsnacks. Iets feestelijks. Ze kunnen er ook mini-marshmallows bij krijgen. Het is gewoon een kwestie van vraag en aanbod.”

 

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als je in België bvb 300€ wil overschrijven naar Afrika. Dan vinden ze dat totaal raar bij ‘de post’.

Ik zeg dan madam schrijf gewoon 300€ over naar Afrika!

Ze werken samen met Western Union. Als U wat geld overhebt stuur het naar mijn rekening. BE5106932685 716; Alles gaat zonder omwegen in Afrika terechtkomen. Als je pak aan UNICEF wat stort GAAN ZE ERMEE OP HOERENBEZOEK; Zucht..Daarom stemmen ze in België ULTRA LINKS en ULTRA rechts. Omdat men wilde immigratie beu is. En het potverteren. OOK vooral.

Reageer
gravatar

Een FEBO, drie filialen van Burger King, vijf Apple reparatiewerkplaatsen en Heineken Holland Huis staan langs een meer toeristische weg naar boven.

gravatar

Ik heb een aanvraag voor een gebouwtje met een grote mixer ingediend:
Het is de bedoeling de doodgevroren mensen te vermalen en per drone naar een crematorium te vervoeren.
😉

Reageer
gravatar

Meid, ik begrijp dat je nog wat verdrietig bent omdat Blonde Geert niet heeft gewonnen. Dus je oogjes zitten vol met tranen. Maar kijk daar even doorheen en naar de foto. Dan zie je toch echt een Nutella busje dat de hele bups naar boven rijdt.