Shutterstock.com/Emma Manners

Witte jurkjes om te dragen naar een bruiloft zodat het toch weer om jou draait

Het is weer wedding season en dat betekent dat veel van je vrienden gaan trouwen en het dus om hen draait. Heb je binnenkort een bruiloft en vind je het raar om een dagje niet in het middelpunt te staan? Kies dan voor een van deze witte jurken. Je trouwende nichtje, collega of bestie zullen verbleken naast jouw outfit.

1 Witte wikkeljurk

Dit oogverblindende wit wikkeljurkje is vrolijk, vrouwelijk en leidt met gemak de aandacht af van de speech van de bruidegoms vader.

2 Witte trui-jurk

Deze jurk is met een paar flinke hakken supersexy en door de bewegingsvrijheid kun je heel makkelijk een openingsdans improviseren.

3 Witte blazerjurk

Waarom zou je niet maagdelijk wit combineren met een kantoorlook? Met een blazerjurkje zie je er sophisticated uit en doordat mensen je ook kunnen verwarren met het bedienend personeel kun je ongezien achter de schermen alvast van de bruidstaart snoepen.

4 Witte bikini-jurk

Twijfelde je tijdens het passen tussen een jurk en een bikini? Dan is de bikini-jurk ultiem voor jou. Dankzij deze jurk weet je zeker dat bruid struikelt zodra ze langs jou naar het altaar loopt en dan kun je haar helpen door in haar plaats ‘ja ik wil’ zeggen.

5 Witte kanten jurk met sluier en boeket

Wil je echt feestelijk voor de dag komen? Draag dan een jurk van kant met een lage rug en een grote sluier die wordt vastgehouden door bruidsmeisjes. Vergeet ook niet de bruidegom te kussen en een boeket te gooien die je natuurlijk ook zelf vangt.

Met welke van deze leuke jurkjes ga jij andermans bruiloft de mooiste dag van jouw leven maken?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wilt u echt in het middelpunt van de belangstelling op andermans bruiloft: Overwin u gêne en draag géén witte jurk, draag ook géén jurk in een andere kleur, sterker nog: Draag helemaal niets (behalve uw trots). Werkt ook goed op uitvaarten en bijeenkomsten der ‘Staten Generaal’.

Reageer