FXQuadro/shutterstock.com

Deze 17-jarige e-sporter verdiende in 3 jaar tijd 0 euro

De 17-jarige Milan zegde drie jaar geleden zijn school vaarwel om zich fulltime op gamen te richten. Een gewaagde stap, maar achteraf gezien niet zo’n slimme. In al die jaren verdiende Milan 0 euro.

“Mijn ouders waren eerst sceptisch over dit plan”, vertelt Milan . “Ze vonden dat ik veel beter m’n school kon afmaken en daarna leren voor een echt beroep. Maar nu ze gezien hebben wat ik kan, is die scepsis omgeslagen in complete wanhoop. Zo zie je maar weer dat meningen kunnen veranderen.”

In het echte leven kan Milan over straat zonder herkend te worden. Maar online kent iedereen hem als die gast die zich supermakkelijk overhoop laat knallen en kennelijk niet weet dat zijn besturing nog op inverted staat. “Ja die werelden zijn echt gescheiden van elkaar. Heel gek.”

Milan heeft nog wel een tip voor beginnende gamers. “Laat niemand je zeggen wat je wel en niet kunt. En: oja, investeer niet duizenden uren in Nintendogs op de DS. Daar valt niet zoveel geld mee te verdienen.”

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die jongen verdiende niks, maar verloor enkele tienduizenden dollars. Gelukkig hebben zijn ouders dat na veel zeuren uiteindelijk maar betaald en zijn computer op marktplaats gezet. Zijn ouders waren het zat, ze laten niet langer een spelletje met zich spelen.

Reageer