shutterstock.com/Dubrovsky Photography

Leuke temperamentvolle meid zoekt lief vriendje om zijn autoruit in te slaan als hij niet reageert op Whatsapp

De 27-jarige Annerie de Groof wordt door vriendinnen als een leuke, temperamentvolle meid omschreven. “Ik ben een vrouw die wel echt weet wat ze wil”, lacht Annerie. “Ik zoek gewoon een lieve man met een glimmende autoruit die ik met een golfclub aan diggelen kan raggen als hij een half uur niet reageert op Whatsapp.”

In het verleden heeft Annerie al een paar fijne relaties gehad, maar toch kon ze voor haar gevoel nooit helemaal zichzelf zijn. “Veel mannen zeggen dat ze het leuk vinden als een vrouw een beetje pit heeft, maar als je dan zijn Playstation in bad gooit omdat hij niet met je mee naar Huisdiergeheimen 2 wil dan blijkt vaak dat ze daar eigenlijk helemaal niet naar op zoek zijn.”

De vorige vriend van Annerie zei het wel charmant te vinden als zijn vriendin een beetje jaloers is. “Dat laat zien dat je echt om iemand geeft”, vindt Annerie zelf ook. “En toch… hij had een vrouwelijke collega die ik iets te aardig vond, je voelt dat gewoon als vrouw. Dus vond ik het geen fijn idee dat zij aanwezig zou zijn bij de kerstborrel, waar hij dan ook bij is en de rest van het kantoor. Had ik met een anoniem nummer gebeld en gezegd dat haar zus op de spoedeisende hulp was binnengebracht. Ja, wist ik veel dat die zus al 10 jaar vermist was. Nou dat werd een heel gedoe hoor. Maar ik ga gewoon tot het uiterste voor de mensen waar ik om geef.”

“Als het puntje bij paaltje komt probeerden ze me toch altijd te veranderen. De ene keer was het therapie, de andere keer een straatverbod…” Dat nooit meer, wat Annerie betreft. “Ik wil gewoon iemand die me accepteert zoals ik ben. Als je me niet kunt verdragen als ik je paspoort in stukken scheur omdat je met vrienden een weekend naar Dublin wil gaan, dan verdien je me ook niet als ik aan je vraag hoe het op je werk was.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *