Shutterstock.com/Yaoinlove

KLM-passagiers die klagen over borstvoedende vrouw krijgen kussen om in te huilen

De KLM kampt de laatste tijd met klachten van passagiers over borstvoedende vrouwen. De luchtvaartmaatschappij introduceert hier vandaag een oplossing voor. Mensen die aanstoot nemen aan moeders die hun baby’s te eten geven, krijgen voortaan gratis een kussen waar ze hun hoofd in kunnen duwen tijdens het huilen.

“We vinden het belangrijk dat al onze passagiers een prettige vlucht hebben”, legt KLM-woordvoerder Merel Vrijenhoek uit. “De huilende passagiers misten tot nu toe een stukje comfort. Dankzij het gratis kussen kan er comfortabel gehuild worden, terwijl tegelijk het ongemak voor de andere passagiers beperkt wordt. We hopen dat de baby’s in het vervolg zonder al te veel afleiding gevoed kunnen worden.”

Klanten kunnen de nieuwe optie vanaf vandaag bij het boeken aanvinken. Als ze dit vergeten zijn en tijdens de vlucht een huilbui op voelen komen, kunnen ze bij het personeel alsnog om een kussen vragen of een plek achterin bij de wc’s.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *