kivnl/shutterstock.com

Robben niet op tijd fit voor einde carrière

Arjen Robben kan niet op tijd klaargestoomd worden voor het beëindigen van zijn carrière. Hij maakte het nieuws vandaag zelf bekend. Robben heeft al een carrière lang last van een blessure en is niet op tijd fit voor zijn afscheid.

Robben: “Natuurlijk baal ik als een stekker, maar ik ben nu op een leeftijd gekomen dat ik moet luisteren naar mijn lichaam.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

gelukkig maar dat hij niet kan stoppen omdat hij moet eindigen met een double. van Barneveld is om die reden nog steeds darter

Reageer
gravatar

De vraag is of Arjen Robben, luisteraar naar zijn lichaam, een nieuwe carrière begint als flatulist. Hij volgt daarmee Joseph Pujo op.

Even wat uitleg

Joseph Pujol (1857 – 1945), artiestennaam Le Pétomane, was een flatulist. Dat is een persoon die door middel van flatulenties (darmwinden, scheten en ruften, red.) naar zijn lichaam kan luisteren. De Pétomaan liet anderen – vaak zalen vol – meeluisteren, waarmee hij meer verdiende dan de modale voetballer in de Belgisch bier competitie.

Reageer
gravatar

Dat is het probleem bij katholieke doping: er horen een peetoom en een peettante bij een katholiek kind Te weinig wordt beseft dat een peetoom ook een belijdend petomaan kan zijn en dank krijgt men stand voor dank. Er wordt niet naar een VOG gevraagd, iedereen kan zich slinks in de kring van katholieke dopelingen wringen, zelfs protestanten! Er moet gewoon ‘selectie aan de poort’ worden ingesteld: voor men het weet is Vrijdag geen Visdag meer.