Pro Shots / Ron Jonker

Pro Shots / Ron Jonker

FC Groningen stelt 5 fysiotherapeuten ter beschikking voor zoons Arjen Robben

Tijdens het rampseizoen van FC Groningen is er toch een sprankje hoop verschenen: de zoons van Arjen Robben, Kai en Luka, gaan vanaf volgend seizoen in de jeugdopleiding van FC Groningen spelen. Om ervoor te zorgen dat de twee jonge talenten zonder al te veel blessures het eerste elftal bereiken heeft FC Groningen vijf fysiotherapeuten ter beschikking gesteld.

“Als ze ook maar iets weg hebben van Arjen zullen we uiterst zorgvuldig met ze om moeten gaan”, vertelt algemeen directeur Wouter Gudde. “Daarom hebben we een team van fysiotherapeuten aangenomen die 24/7 klaarstaan om in te springen. Niet alleen op de club, maar ook thuis en op school moet er te allen tijde minstens één fysiotherapeut per Robben aanwezig zijn.”

Max van de Beek is één van de fysiotherapeuten die ‘de Zonen van Glas’ mag begeleiden. “Fantastisch om deel uit te maken van dit team, al brengt het af en toe de nodige paniek met zich mee. Laatst ging Luka op weg naar de wiskundeles te gronde. Dan is het zaak dat je er meteen met drie man bovenop vliegt. Later bleek dat Luka gewoon zijn veters wilde strikken, maar we konden na een grondige analyse concluderen dat hij daar geen blessure bij heeft opgelopen.”

Toch zijn ze er nog niet bij FC Groningen volgens Gudde: “We zijn nog op zoek naar een sportarts, twee orthopedisten, vier podologen en een klinisch psycho-neuro-immunoloog.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

zeg altijd maar zonder konivrren geen Herdgang en zit er nog leven in dat eens schitterende Papendal? Of blijven leden naar illuster voorbeeld van de tennisbond in uit-en doorverkoop, je zou je schoenen haast in een pilletje een rustplaats willen geven

Reageer