NOS.nl

Maarten van der Weijden gediskwalificeerd: zwemmer vergat te stempelen in Hindeloopen

'Regels zijn regels'

Een enorme domper voor Maarten van der Weijden. De zwemmer is vergeten te stempelen in Hindeloopen en wordt daarom uit de uitslag van de Elfstedentocht geschrapt. Hij krijgt geen kruisje en al het geld dat hij heeft opgehaald, wordt binnen drie dagen teruggestort op de rekeningen van de gevers.

“Regels zijn regels”, zegt voorzitter van De Friesche Elfsteden Wiebe Wieling. Volgens hem hoeft Van der Weijden niet te treuren. “Hij kan ‘t volgend jaar gewoon weer proberen.”

 

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De lijst met Naa:kt Dames in jouw stad werd uitgebracht hier : 3,ly/dames
**Naar werkeen gebruik punt na 3 ! vervangen de komm

Reageer
gravatar

Wiebe Wieling deelt mede dat de Koninklijke Vereniging De Friesche Elfsteden het succes wil voortzetten met topatleten van andere sporten.
Onder andere wordt gedacht aan:
– Tom Dumoulin voor de Ronde van De Friesche Elfsteden ten behoeve van Astma,
– Yvonne van Vlerken voor de meervoudige Marathon van De Friesche Elfsteden ten behoeve van Reuma en
– Dirk Wijnalda voor de Triatlon van De Friesche Elfsteden ten behoeve van Trauma.

Zij en in de toekomst nog andere topsporters zullen door het bestuur worden aanmoedigen om de Tocht der Tochten in hun sporten af te leggen voor andere ernstige ziekten.

Reageer
gravatar

De lijst met Naaa:kt Dames in jouw stad werd uitgebracht hier : 3,ly/dames
**Naar werken gebruik punt na 3 ! vervangen de komm

gravatar

Een lijst met naakte dames, dat moet je toch ff nader verklaren. Het exemplaar dat ik thuis heb is maar af en toe naakt, en dan eerder kortstondig. Komt zij, in haar occasionele naaktheid, dan ook op de lijst? Ik bedoel maar: gezien de wisselvalligheid van het fenomeen naaktheid is het opstellen van een lijst toch enkel zinnig voor dames die in een min of meer permanente staat van naaktheid verkeren. Hebben we het dan over naturistencampings? Of mensen die simpelweg niet in het bezit zijn van kledij ? Dat laatste lijkt me toch sterk; wij proppen al onze oude zooi in die inzamelcontainers.