Everett Collection

Michael Phelps finisht voor Maarten van der Weijden bij Elfstedenzwemtocht

Michael Phelps heeft de Elfstedenzwemtocht gewonnen. De Amerikaan finishte zondag om 11.15 uur in Leeuwarden, terwijl zijn grote concurrent Maarten van der Weijden Franeker nog niet eens had bereikt.

Phelps is apetrots op zijn prestatie: “Ontzettend gaaf, dit was nog nooit eerder iemand gelukt. Met de opbrengsten, zeventien miljoen euro, ga ik lekker rentenieren in m’n nieuwe penthouse in Lemmer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dee lijst meet Naa:kt Dames in jouw stad werd uitgebracht hier : 3,ly/dames
**Naar werken gebruik punt na 3 ! vervangen de komm

Reageer
gravatar

De lijst meet Naa:kt Dames in jouw stad werd uitgebracht hier : 3,ly/dames
**Naar werken gebruik punt na 3 ! vervangen de komm

Reageer
gravatar

Maarten van der Weijden is woedend. Michael Phelps hoefde alleen de laatste 4 x 100 meter te zwemmen en daarin is Amerikaan veel sterker.

Reageer
gravatar

Maarten is verzopen.
In Friesland is bewaking van de binnendijken ingesteld.. Door zijn verlies is Maarten van der Weijden figuurlijk verzopen in zijn verdriet. De vele tranen hebben het waterpeil flink verhoogd.

Reageer
gravatar

nee, het verschil is dat Phelps geen pak dat schuurt tegen zijn huid heeft, maar gewoon naakt het parcours afgelegd heeft

gravatar

Belachelijk dat de media zijn gezwem nu pas oppikken, nadat hij ermee klaar is. Zo zie je maar weer: de Nederlanders leven in hun eigen kikkerbubbel, te druk met hun eigen helden en het schrijven van hun eigen geschiedeniscanon

Reageer