Shutterstock / Dmytro Zinkevych

Geheime beleggingstip van Ron (72): 200 euro per jaar in FNV

‘Het rendement kan wel oplopen tot 3000 procent!’

Babyboomer Ron heeft een goede tip aan alle millennials: beleg in FNV. Ron stopte sinds 1972 nog geen twee tientjes per maand in dit fonds en krijgt daar nu tot aan zijn dood tienduizenden euro’s voor terug.

“Onder mensen van mijn generatie is het een publiek geheim dat FNV prachtige rendementen genereert. Je hoeft daardoor niet veel in te leggen om toch flink te kunnen cashen, als je maar geduld hebt,” aldus de voormalig leerplichtambtenaar uit Borculo. Naar schatting zo’n 250.000 mensen van boven de 55 investeren in FNV.

Volgens Ron lijken jongere generaties zich niet bewust van de financiële prestaties van FNV. “Millennials komen vaak niet verder dan Apple of een fonds als Samsung, waardoor ze uiteindelijk tonnen mislopen en dus never nooit niet op hun 55e met pensioen kunnen.”

Andere tips van Ron zijn CNV en VCP.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *