Shutterstock.com/Yvette Bolten

Sexy beha’s om je hele tas in leeg te kieperen

‘Deze bustehouders dienen tijdens het festivalseizoen perfect als handtas’

De festivalhit van deze zomer? De bh als handtas. Een mooie handtas is een geweldig fashion-item, maar op een festival wil je niet de hele tijd bezig zijn met sjouwen. Of je zorgen maken om zakkenrollers. Met deze modellen weet je zeker dat je boobies op de juiste plek blijven zitten en dat je al je essentials bij de hand hebt. Wij zetten onze favorieten voor je op rij.

Pretty push-up

Push-upbeha’s hebben vaak een mousse-verdikking in de cups die je boobies omhoog en dichter naar elkaar toe duwt. Daardoor ontstaat er ruimte om zowel een fles zonnebrand als een warmte trui mee te nemen. Leuk detail: de voering is uitneembaar en makkelijk te vervangen door een half opgegeten banaan. Élégant et séduisant!

Badass bralette

Ga jij de deur niet uit zonder gratitude journal of E-reader? Dan is de bralette perfect voor jou. Deze beha heeft geen beugels of cups wat meer ruimte betekent voor jouw items. Score! Het gebrek aan boobie-support wordt rijkelijk gecompenseerd door de hoeveelheid opbergruimte. Pepperspray, een pincet, aspirines, een schone string en het taxibonnetje die je moet bewaren voor je BTW-aangifte. It’s all there.

Beautiful balconette

Een balconette is een beha waarvan de cups horizontaal uitgesneden zijn en dicht tegen elkaar staan. Het geeft je boobies een mooie decolleté en er is ruimte voor een sleutelbos, notenreep, DivaCup, muntjes, mobieltje, powerbank, oordoppen, lippenspul, kauwgom, pakje sigaretten en een flesje water waar eigenlijk wodka in zit. Ga je vier volle dagen festivallen met vriendinnen? Kies dan voor een exemplaar met veel kant. Die stof leent zich perfect om een opgooitent aan te haken.

Fijn en fashionable festivalseizoen gewenst!

 

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *