Shutterstock / Nils Petersen

Chantal heeft haar koelkast warmer gezet, of kouder

'Is 4 minder koud dan 3?'

De boter die bij het ontbijt uit de koelkast kwam was vanochtend keihard. Het noopte Chantal (33) uit Assen tot een dapper besluit: ze draaide aan de temperatuurknop van de koelkast. Dus nu staat de koelkast warmer, of kouder.

“Hij stond op 3 en staat nu op 4. Dat is warmer lijkt me toch? Of niet? Is 4 minder koud dan 3? Nu begin ik ook te twijfelen jongens! Nou ja, we zien wel. Er staat ook nog kip in, dus daarvoor zou nog wat koeler wel prima zijn. En anders draai ik ‘m later wel naar 2 zodat-ie weer kouder ehhh warmer…, HELP…!”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb een Amerikaanse ijskast, dus voor mij is het nog lastiger met dat omrekenen van fahrenheit naar celcius.

Reageer
gravatar

Idd een lastige vraag, waar menigeen mee worstelt. Zelf heb ik daarbij een koelkast met vriezer er onder en kan maar 1 temperatuur instellen. Als ik de koelkast warmer zet, zal er dan meer koude overblijven voor de vriezer? Waarom zetten ze bij de knop niet gewoon de gewenste buitentemperatuur?

Reageer