Shutterstock.com/Andrii Kobryn

Schuldgevoel over sportschoolabonnement vreet gelukkig net zo hard aan je als wanneer je gewoon twee keer per week zou gaan

Goed nieuws voor iedereen. Het allerbeste wat je kunt doen voor een graatmager zomerlijf is een veel te duur sportschoolabonnement afsluiten. Doe dit liefst vandaag nog, zodat het schuldgevoel ruim de tijd heeft om aan je te knagen tot de zomer. Uit een steekproef onder leden van OneFit blijkt namelijk dat letterlijk iedereen sinds het afsluiten van dat abonnement de nodige kilo’s is kwijtgeraakt, of ze er nou actief gebruik van maken of niet.

Emma Holstein met d’r smalle bekkie is hier een van de vele voorbeelden van. “Iedere maand hoest ik die 65 euro weer op en steeds ben ik nét te laat om het doorlopende abonnement stop te zetten. ‘s Nachts schrik ik daar wakker van en de volgende ochtend neem ik me dan voor om echt serieus naar een klasje te gaan. Maar dan weet ik niet welke. En ik heb geen binnenschoenen. Straks kent iedereen elkaar en gaan ze lachen. Ik heb ook geen sportlegging en ik hou geen cent meer over voor de supermarkt. Ik ben kapót, ik ben nog nooit zo veel afgevallen, ik ga NU mijn bikini pakken. He-le-maal super dit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik herken mijzelf in dit verrukkelijke bericht van Laura van der Haar. Ik mis echter haar gebruikelijke nuttige adviezen. Lieve Laura wat raad jij mij mij aan?

Reageer