NOS / NPO

Geert Wilders wil zijn carrière afsluiten bij de VVD: ‘Het is toch mijn eerste liefde’

Voordat Geert Wilders zijn politieke carrière beëindigt, wil hij nog een paar jaar in actie komen voor de VVD. Daar begon de huidige aanvoerder van de PVV in 1998 zijn indrukwekkende loopbaan.

“De VVD is altijd mijn club gebleven, het is toch mijn eerste liefde”, zegt Wilders, die destijds als talentvolle rechtsbuiten een kans kreeg van Frits Bolkestein. “Het zou goed voelen om mijn carrière daar af te sluiten, maar dan moeten ze me natuurlijk wel willen.”

Een eventuele terugkeer van Wilders ligt gevoelig bij een deel van de fanatieke aanhang van de VVD. Veel VVD’ers zijn niet te spreken over de manier waarop hij in 2004 vertrok. Wilders is daar niet bang voor: “Die mensen trekken wel bij als ze horen hoe belangrijk ik ben in de kleedkamer.”

VVD-voorzitter Christianne van der Wal houdt zich op de vlakte over een eventuele terugkeer van Wilders. “Iemand met zijn kwaliteiten zou bij elke Nederlandse partij van toegevoegde waarde zijn. Op dit moment is het echter niet aan de orde. Onze eerste prioriteit ligt op dit moment bij het halen van een nieuwe staatssecretaris van Asiel. Geert is op heel veel plekken inzetbaar, maar ik geloof niet dat hij op die positie tot zijn recht zou komen.”

Wilders weet nog niet wat hij doet als de VVD geen plek voor hem heeft. “Misschien stop ik er dan wel mee, of ga ik voor een buitenlands avontuur in Amerika of het Midden-Oosten.” En andere Nederlandse partijen? “Zeg nooit nooit. Het ligt niet voor de hand, maar ik voel me niet te goed voor kleinere partijen als GroenLinks en D66. Het gaat mij vooral om het plezier.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

geertje a sabiiii ik heb haar dochter geklaart a nifouwwww jij wilt minders van ons soort wij hebben jou vrouw geneuk a sagbeee wat je willen doen je bent een goede man a broer maar niet meer zeggen jullie nedrlanders zijn goed voor ons a nifouuuww

Reageer
gravatar

Mary (Queen- of Holy -) uw bijdrage getuigt van een zekere mate van rancune: “zijn gezicht vol zwangerschapsvlekken”. Is het u niet bekend dat intrinsiek mannelijke transgenders bij genderdysforie (en gefaseerde ombouw) niet tot zwangerschap in staat zijn? Dus merktekenen als zwangerschapsvlekken en striae blijven Geert ontzegd. Het zou bovendien zijn vele mannelijke lijfwachten in een kwaad daglicht stellen.

gravatar

Ik zag pas dat automatic spellcheck was aangepast om ons te helpen in een ideologische context, bijvoorbeeld butenlander wordt gecorrigeerd niet als buitenlander maar als boutenlander.

Reageer
gravatar

Miljoenen tieners zitten nu ook te gamen, en net als de hele mode is de IT op hen geënt, er is al veel bereikt om onze kinderen te beschermen tegen racisme.

gravatar

Het huidige onderzoek naar ‘Collaboratie op Schouwen-Duiveland in de Tweede Wereldoorlog’ spitst zich na persoonlijke interviews toe op het onderbelichte aspect van de ‘Duitse meiden’ die iets hadden met de Duitsers en hun eigen ouders dreigden aan te geven als ze hun zin thuis niet kregen.

Reageer
gravatar

De “Kwaden” niet te na gesproken, maar er waren
-zeker in de Randstad- óók volkse meiden die hun maagdelijkheid veil hadden om hun ouders, broeders en zusters -via Duitse ‘soldatengiften’- nog iets te eten te geven. Seks als ruilmiddel was toen stilzwijgend geaccepteerd. Voor meiden uit “betere kringen” was dat niet nodig; die collaboreerden met officieren en kregen (post-coïtaal) gastronomische maaltijden thuisbezorgd. Na de bevrijding sloeg de stemming echter om; volgens Dr. L. de Jong bleek toen iedereen in ‘het verzet’ te hebben gezeten en zelfs de gemiddelde KVP’er achtte zich gerechtigd ondervoede vrouwen het hoofd kaal te scheren. Met name op Schouwen Duivel-land.

gravatar

Outsider heeft een punt.
Maar er zullen daar toen ook al niet zo veel Katholieken geweest zijn.
Wel bestaat er een of ander verband tussen de Oud Gereformeerden en de Spanjaarden zoals op Sint Philipsland (van Philippus) waarlangs ze Schouwen maar vooral Duiveland (net wel of niet) bezet hebben die aanvankelijk Katholiek geweest zullen zijn. Niet om te stigmatiseren, ik vermoedde deze zaken al, want ik kijk naar de huidskleur.
Maar terug tot de kern, door de genoten gastvrijheid werd het eiland langzaam populair als vakantiebestemming bij de Duitsers, zo vertelde tenminste een van mijn informanten.

gravatar

Onze vrouwen hebben dan toch een belangrijke rol gespeeld in de Tweede Wereldoorlog! In zoverre het begrip collaboratie steeds minder duidelijk omlijnd is, en afhankelijk van de politieke gezindte.

gravatar

Voelen we vast allemaal, zo’n golf van vreugde en ontroering bij de gedachte dat de verloren zoon weer terugkeert naar de morele highgrounds van de VVD.
Een klein “wauw!” moet hier mogen.

Reageer
gravatar

Dagboek

Als je op een vol terras zit en je blik staat onwillekeurig 3 seconden een bepaalde richting met anonieme ruimte, zijn er van die mensen die plots door je blikveld lopen en nee naar je schudden omdat je hun privacy aantast. Het zal waarschijnlijk een Duitser zijn want die zijn zo op zichzelf gericht, ten dele hondsbrutaal in het terloopse resultaat ten dele imbeciel.

Ook zie je wel van die Duitsers die als kind een mongooltje hebben en dus heel humaan zijn en ook een negertje geadopteerd hebben.

Even later kom je dan een duiker tegen terwijl je aan de zee staat te kijken naar de zonsondergang die er voor hem net als een molshoop uitziet; je voelt je betrapt want zo is zijn arrogantie die een uitleg wil. Dus je verklaart jezelf en hij gaat al zijn vakkennis voor je etaleren die vooral incompleet is en misleidend: ‘het grootste dit’ en ‘het grootste dat’. Maar het is mannentaal, want het is technisch. Hij heeft ook compassie want hij helpt zijn vrienden thuis vooruit dat de zee niet de grauwe massa is die zij zien in hun bekrompenheid. Maar niet alleen is hij ‘wetenschapper’; hij drinkt ook een biertje op de camping met zijn vrienden. Hij is dus ook normaal. Dit is het uitschot dat heel Nederland besmet met eigen waanzin tot in de deltawerken toe.

Alles wat voor de hand ligt is verdacht.

Reageer
gravatar

Met het blessureleed van de laatste tijd en dat hij al behoorlijk op leeftijd is en ook al tijden niets presteerd en geen prijs meer pakt, zie ik hem eerder afsluiten op de bank bij 50 plus.

Reageer
gravatar

Grappig om te lezen dat er nog steeds mensen zijn die hier in trappen, deze site is satire net als nieuwspaal, het is pure fake, Wilders gaat nooit terug naar de VVD en hij stopt al helemaal nooit bij de PVV, zelfs nu met deze nederlaag.

Reageer
gravatar

Grappig om te lezen dat er nog stees mensen zijn die denken dat wij hier er in trappen. Lelijke lellebel, vrouwen als jij doen onze zaak (Houd Mannen Eronder!) geen goed. Misschien is dat mannenbolwerk, de SGP iets voor je.

gravatar

Het zou mij niets verbazen als wilders lonkt naar de positie van PM (of MP) en daarvoor terugkeer naar de VVD als strategie kiest. De VVD kan zich probleemloos schandalen, wietplantages, fraudes, malversaties en kneuzen als Wiebes veroorloven, om bij verkiezingen in Nederland a-l-t-ij-d als grootste partij te finishen. Dus waarom geen ex-PVV’er als PM als Mark Rutte zich straks op Europees glad ijs waagt?.

Reageer
gravatar

Wij hebben voor de menopauze een heel goed kruidenmiddel op homeopathische grondslag.

Ons puur natuurlijke medicijn heeft absoluut geen bijwerkingen, zelfs geen autisme zoals bij vaccins.

Het is een biologisch geneesmiddel zonder landbouwvergif en gevaarlijke E-nummers. Het lost razendsnel al uw overgangsklachten op zoals: opvliegers, droge vagina, droge mond, ‘s nachts zweten, overgevoelige borsten, onrustig gevoel, geen zin in copulatie, voortdurende vermoeidheid en nog veel meer.

Sl*chts €39,99 voor een kuur van een week.
Verkrijgbaar bij uw apotheek, drogist, erkende homeopaat en Klazien uut Zalk.

gravatar

U kunt het ook thuis uit uw KRAAN tappen, maar dan moeten wij een extra TOESLAG rekenen voor thuisbezorging.

Tot uw dienst!

gravatar

Corrie, ik begrijp je. Het is pijnlijk om hier te moeten lezen dat niet jij de Eerste Liefde bent van Blonde Geert. Echt, mannen zijn hufters. Ze laten je altijd in de steek als je ze het hardste nodig hebt. En hij heeft niet eens het fatsoen om het je zelf eerlijk te komen zeggen, zodat je lekker in zijn gezicht in tranen kunt uitbarsten! Nee meid, ik voel met je mee.
Maar ik heb ook een tip. Stem de volgende keer op een vrouw. Female Power above all!