shutterstock.com/ VGstockstudio

Met deze 164 producten heb je binnen no time een natural look

You woke up like this en dat ziet er sowieso flawless uit, maar hoe kun je die natuurlijke schoonheid nou zo onnatuurlijk mogelijk benadrukken? Wij geven advies.

Het begint allemaal bij je skincare-ochtendroutine waar je slechts een uur voor uit hoeft te trekken.

Oh, wacht. Het begint eigenlijk bij de avond voorafgaande aan je skincare-ochtendroutine.

Oh, wacht. Het begon eigenlijk toen je je lippen een beetje liet opvullen voor een natuurlijke look en je gelijk je wenkbrauwen liet verven en wimperextensions nam.

Goed. Terug naar de avond voorafgaand aan je skincare-ochtendroutine. Duik na een lange dag op kantoor je badkamer in en begin met de double cleanse. Gebruik hiervoor marula-olie (duur) of een cleansing balm (minder duur, ook minder natuurlijk) om de drie verschillende foundations die je zorgvuldig hebt gemengd – zodat ze perfect bij je teint passen – van je gezicht te boenen. Vervolg dan met een milde facial cleanser om de drie laagjes mascara en wenkbrauwen die je bij had getekend eraf te poetsen. Nu je gezicht eindelijk schoon is, zie je er écht natuurlijk uit, alleen is dit natuurlijk niet de natuurlijke look waar we voor gaan.

Door naar de volgende stap. Mee-eters verwijderen. Trek je poriën leeg met strips. Gebruik zo’n speciale plakstrip die nog net niet het leven uit je zuigt om alle gorigheid uit de krochten van je neus te trekken. Nu die leeg zijn, kun je je gezicht ontdoen van alle sebum. Gebruik hiervoor een exfoliator waarmee je je gezicht in ronde bewegingen glad schuurt. De echte pro’s maken nog even een masker met kwartel-ei-eiwit, avocado en een stel dode honingbijen. Trek hierna een jade-massageroller die je in de vriezer bewaart over je gezicht als een soort mini-bulldozer om puffiness te voorkomen en ingestraald te worden met de natuurlijke krachten van Moeder Aarde.

Vervolg met een toner van rozenwater, gemaakt van rozen die bij dageraad met ochtenddauw en al zorgvuldig zijn geplukt door kinderhandjes in India. Nu is het tijd om zeven verschillende essences, serums en oliën op je gezicht te smeren. Het beste gebruik je een product met zo min mogelijk ingrediënten, dat niet op dieren is getest en maar twee dagen houdbaar is.

Nu je trouwens toch voor de spiegel staat: zet een intentie voor jezelf. Hoe wil jij eruitzien vandaag? Als een natuurlijke schoonheid, precies. Zeg tien keer tegen jezelf: ik ben een natuurlijke schoonheid.

Oké, tijd om te slapen. Wie mooi wil zijn moet uitrusten.

Goed, verder met the no make-up make-up-look #morningskincare. Highlighter! Onthoud dat woord. Nu nog niets mee doen, maar HIGHLIGHTER!!! is belangrijk.

We beginnen weer met de double cleanse. Die moet je nu wel kennen zo langzamerhand! Technisch gezien is je gezicht nog schoon van de vorige avond, maar een beetje schrobben kan geen kwaad.

Trouwens. Heb je er wel over nagedacht om self tan drops in je dagcrème te doen? Zo niet, ga even naar de drogist. Dan zien we je zo weer.

Oké, self tan drops, check. Lekker ruim gebruiken om er heel natuurlijk gebronst uit te zien. Slik er wel vitamine D bij, want dat krijg je alleen binnen via de echte zon.

Je denkt nu misschien dat je er natuurlijk uitziet, maar dat is nog niet zo. Hier in vooruitspoelmodus een opsomming van de producten die wij aanraden voor een natuurlijke look: concealer, colour pots die je ook als oogschaduw, blush en lippenbalsem kunt gebruiken, wenkbrauw potlood, wenkbrauw gel, alles met wenkbrauw, een tinted moisturizer, illuminator, foundation, met elkaar gemengd, highlighter, poeder, matterende poeder, glimmende poeder, poeder, poeder, poeder, oogschaduw – in poedervorm, zeiden we al eyeliner? Eyeliner! Mascara! Wimperextentions. Contourkit. LIPBALM.

Ten slotte: teken sproetjes. Niets is zo natuurlijk als getekende sproetjes.

Ohhh, wacht! We vergaten bijna je haar. Laat dat anders even heel natuurlijk doen bij de kapper.
Zo. Klaar! Jij bent een kunstwerk. Jij mag er wezen. Jij bent mooi zoals je bent.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Niks zo natuurlijk als getatoueerde wenkbrauwen.

Denk ook aan het een voor een uittrekken van gezichtshaartjes met een pincet. Ik raad Tweezerman Slant Tweezer Swarovski aan.

Klassiek en dus natuurlijk is natuurlijk loodwit als basic foundation. Lekker goedkoop en het vult meteen de gaatjes in je huid die ontstaan door vervuiling.

Reageer