theangrygrandpashow/YT

Josh (62) uit Alabama is pro kansloos-leven

De 62-jarige Josh uit Alabama is blij dat abortus is verboden in zijn thuisstaat Alabama. Josh is namelijk pro kansloos-leven.

“God heeft sommige van ons een kutleven gegeven. Dat is heilig”, vertelt Josh terwijl hij van zijn soda nipt. “Het leven zonder perspectief is het meest waardevolle dat God aan de onderkant van de maatschappij heeft gegeven. Je moet als mens die het wel goed heeft niet zomaar ingrijpen. Dat recht heb je niet.”

Josh merkt in zijn omgeving hoe waardevol het is dat vrouwen geen abortus kunnen plegen. “Als ik van die kansarme zwangere kinderen langs de weg zie zitten denk ik: ‘goh, dan mag ik toch eigenlijk niet klagen’.” Josh wrijft met een tevreden glimlach over zijn buik waar momenteel burgers met friet en een Bud Light in worden verteerd. “Ik ga elke avond heerlijk slapen met de wetenschap dat er twee straten verderop 14-jarige meisjes in barensnood liggen om een kind op de wereld te zetten dat vervolgens net zo’n hopeloze toekomst tegemoet gaat.”

Dat de afschaffing van abortus niet alleen kansarmen treft, maar ook vrouwen die bijvoorbeeld aan het begin van hun carrière ongewenst zwanger raken is volgens Josh extra positief. “Die vrouwen gaan tegenwoordig naar de universiteit. Ze worden rechter of politieagent. Vorige week heeft zo’n hut mij nog zestien blokken achtervolgd toen ik een stopteken negeerde. Nou, probeer dat maar eens te doen met een toeter vol foetussen. Of zie maar eens op te klimmen in de politiek als je fulltime voor een zuigeling moet zorgen. Het zal ons niet gebeuren dat een broedmachine straks invloedrijk genoeg is om mee te bepalen over wat andere broedmachines met hun baarmoeder doen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het vreemde van een god is, dat geen enkele gelovige ooit met hem (uiteraard een witte man) persoonlijk heeft gesproken, maar zij denken desalniettemin vreselijk goed te weten wat hij wil. Dat hebben ze gelezen in en/of horen voorlezen uit een van de honderden vertalingen van een heel oud, dik dubbelzinnig boek dat nog dateert uit een tijd dat dezelfde god hele volksstammen incluis kinderen en zwangere vrouwen liet uitmoorden als zijn aanbidders nog een stuk vruchtbare aarde kon gebruiken en omdat die stammen vreemde goden aanbaden.

Reageer
gravatar

Als ik zo vrij mag zijn, gedachten van deze aard zijn al opgenomen geweest in oude boeken ;). Ik denk aan onze oude vriend Xenophanes.

gravatar

Als je pech hebt is het Leven van je kind gegeven door een dolle verkrachter.
Als god het echt wil zie je wel af van abortus, anders vind hij het prima.

gravatar

Je wordt niet zo maar, al dan gewenst, zwanger. God, onze Vader, geeft niemand een kwalitatief uiterst teleurstellend leven, Hij wil het goede, het mooie, het volkomene. Ieder mens is waardevol, ook al is iemand gehandicapt. Ook kansarm heb je kansen.

Reageer
gravatar

Josh uit Alabama (of IS het Allahbama) *) is werkelijk niet goed snik:

Natuurlijk zijn alle door god gegeven levens bij voorbaat klote/kut (of een gendermengeling ervan).
Die gast nagelde zelf zijn eigen zoon aan het kruis 😉

*) Ik zie het verschil niet!

Reageer
gravatar

Ted van de pavert (43) is geen voorstander van het benoemen wat Lebensunwertes leven is, wat sympathiek lijkt, maar de enige reden waarom hij dat standpunt inneemt is omdat hij een klootzak is en uiteindelijk natuurlijk ook een vrouwenhater blijkt. Waarschijnlijk ook een racist, maar dat hoeft niet benoemd te worden want we begrijpen inmiddels allemaal in welk hokje hij zit. Lol

Reageer
gravatar

Ted is een boef. Daarom draagt Ted ook elk weekend het boevenpak van de Graafschap. Ik wist alleen niet dat Ted al zo oud was