aprthev/WZDX News/AL.com/ WVTM 13 News/YT

Deze mannen vertellen je hoe het écht voelt om een spiraaltje te laten zetten

Barmhartige senatoren delen hun wijsheid over jouw lichaam

Een spiraaltje plaatsen kan behoorlijk pijnlijk zijn. Om je voor te bereiden op het proces hebben wij een groepje oude wijze mannen weten te strikken die je alles kunnen vertellen over jouw baarmoeder.

“Sommige vrouwen zeggen dat een spiraal plaatsen pijnlijk is. Ze schreeuwen, huilen en gillen, en zeggen dat ze nog nooit zoveel pijn hebben ervaren. Alsof hun baarmoeder wordt bewerkt met een taser. Pijn is een mindset, vind ik dan. Denk gewoon: het is een uitstrijkje maar dan een tikkeltje intenser. Aspirientje klappen en ga daarna weer achter het aanrecht staan.” – Del Marsh

“Als je nog niet begrijpt hoe het werkt om een spiraal te zetten: ik leg het je uit. Eerst plugt de gynaecoloog een eendenbek in je om de baarmoederhals in het vizier te krijgen. Sommige vrouwen vinden dat ding ijskoud, maar dat valt best mee. Alles wordt een beetje opgerekt, maar denk maar zo: voortaan kunnen mannen makkelijk bij je naar binnen en zonder condoom in je klaarkomen.” – Arthur Orr

“Veel vrouwen twijfelen tussen een koperspiraal of eentje met hormonen. Persoonlijk zou ik voor een koperspiraal gaan. Je voelt nog steeds iedere maand je menstruatie zodat je weet dat je vrouw bent. Maar hormonen zijn ook prima, al hebben vrouwen vaak al meer dan genoeg hormonen.” – Greg Reed

“Je leest vaak horrorverhalen dat je na het zetten van een spiraal 6 maanden ongesteld bent en sommige vrouwen bloeden zelfs een jaar door. Maar ik kan je vertellen: voor ons is het erger dan voor jullie, want wij mogen er dan steeds niet overheen en zitten al die tijd met een chagrijn opgescheept! Dus ik reken me gelukkig als jij slechts een half jaar last hebt van ‘spotting.'” – Jabo Waggoner

“Het doet maar heel eventjes pijn, maar besef: daarna kun je weer vijf jaar lang onbezorgd verkracht worden door je oom, zonder dat je ongewenst zwanger raakt!” – Greg Albritton

Volg de Pin op Instagram, Twitter en Facebook.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een doordachte overwegingen! Niet vergeten om dit ook even te delen met de mensen die jullie citeren, hoe belangrijk wij hier hun ideeën vinden!

Reageer
gravatar

Zelluf kiezen of ergens voor gaan staan en alles om je heen meenemen, maar eigenlijk ook niet weten wat je aan het doen bent maar het voelt wel lekker en goed, dus je gaat maar door want je onderzoekt en checkt alles gewoon even uit. Dat is toch focking awesome

gravatar

Na mijn geboorte heb ik ook direct een Auping spiraal geplaats in de doos van ma.
Eén onwettig bastaardkind in de familie is voor mij genoeg. Ik vond het al moeilijk genoeg om telkens smoesjes als ‘onbevlekte bevangenis’ te moeten verzinnen.

Reageer
gravatar

Misschien raar gedacht.
Een spiraal in de prostaat zodat het klaarkomen niet meer gebeurt en vrouwen hun lange neus in andermans zakken kunnen steken.