Detective Pikachu

Pratende Pikachu zeikt 1,5 uur lang Misty af

In de nieuwe Pokémonfilm kan Pikachu praten, en dat zullen we weten ook. De Pokémon maakt van zijn spraakvermogen gebruik om 1,5 uur lang Misty af te zeiken. “Wat een zweefteef.”

“Die chick had een dikke attitude, maar totaal geen kwaliteiten”, steekt Pikachu van wal tegen zijn nieuwe partner Tim. “Wie geeft zo iemand een eigen gym? Ze had een paar Pokémon en die konden er hélémaal niks van. Als we op die dikke zeester hadden moeten bouwen, waren we al tien keer gevangengenomen door Team Rocket. En dan die eend…” Pikachu pauzeert even om z’n ongeloof kenbaar te maken. “Sorry hoor, wat moet ik daar nog over zeggen?”

Het onderwerp Misty wil de kleine gele Pokémon niet loslaten. Terwijl hij eigenlijk een vermissing moet oplossen, oreert hij maar door over de goede vriendin van zijn oude baasje Ash. “Ze was volstrekt panisch als het aankwam op insecten, had geen richtingsgevoel en bleef maar doorzeuren over die fiets van d’r. En wat voegde ze eigenlijk toe? Nee serieus, wat voegde ze toe? Ze was van begin af aan een blok aan het been, met d’r uitkering.”

Als Pikachu eerder kon praten, had hij wel geweten wat ie had gezegd. “Zij eruit of ik d’r uit.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lieve redactie,

Kunt u alstublieft dit leuke artikel voor peuters vertalen in simpele tekeningetjes. Peuters kunnen immers meestal nog niet lezen en Pokémon is vooral geschikt voor kinderen van één tot vier jaar.

Bij voorbaat dank namens Joppie
Zijn Mama

Reageer