Eli Duke / Flickr

Niemand mag over laatste aflevering GoT praten omdat Casper de serie misschien ooit nog gaat kijken

Bij de afdeling Communicatie van Stokmans Verzekeringen mag er absoluut niet over Game of Thrones gepraat worden. De 23-jarige projectmanager Casper wil alle 9 seizoenen misschien nog eens gaan kijken en is bang voor spoilers.

“Nee nee niet zeggen!”, schreeuwt Casper zodra collega Inge vraagt of iemand de laatste aflevering al heeft gezien. “Ik moet ooit nog aan de serie beginnen. Hou alsjeblieft een beetje rekening met me.”

Zohra en Felix hurken fluisterend achter de plantenbak in de rookruimte. “Over Bran hè,” begint Felix. Niet-roker Casper beent luid neuriënd met zijn vingers in zijn oren het rookhok in. “Lalalalala! Sssssst! Ik wil het niet weten ik wil het niet weten!”

Wanneer Casper precies van plan is aan de serie te beginnen kan hij nog niet zeggen. Wel is hij erg gepikeerd over de geruchten dat er een spin-off zal verschijnen over de levensloop van de Night King. “Oké, er is dus een Night King?? Verdomme. Je kunt geen drie seconden op Facebook kijken zonder dat je dit soort spoilers in je gezicht gesmeten krijgt.” Eerder kreeg hij al te horen dat Carice van Houten meespeelt. “Toen had ik er al bijna geen zin meer in.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik kan Casper aanraden bij het eind te beginnen oftewel retrospectief* te kijken.
Ik heb goede ervaringen met terugblikkend kijken bij de complete series van o.a. Baantjer, M*A*S*H, Columbo, Bassie en Adriaan, Midsomer Murders, Poirot, Fabeltjeskrant, Frost, Murder she wrote en Goede meiden, sl*chte meiden.

* De laatste aflevering roept nieuwsgierigheid op naar de vorige, die weer benieuwd maakt naar de daarop volgende vorige aflevering enz.

Reageer
gravatar

Hebben de vrouwen onder ons wel eens gedacht aan het vrouwvriendelijke De Pin?

Hoogstwaarschijnlijk binnenkort met informatie over vrouwvriendelijke televisieseries.
De Pin heeft nu al prachtige en interessante artikelen over onder andere:

– Supermoeilijke gerechten die sowieso mislukken met knetterdure ingrediënten die je daarna nóóit meer gebruikt
– Krachtige vrouw blokkeert ex een paar uur
– Verleidelijke lipsticks om je voortanden mee in te kleuren
– Dankzij Uber Plast hoef je nooit meer achter een auto te hurken
– Sara gaat weekend weg in tijd dat man condoom probeert om te doen

En nog veel meer meer dan lezenswaardige artikelen.

Klik bovenaan uiterst rechts op “De Pin”.

Reageer