shutterstock.com/Dragana Gordic

Krachtige vrouw blokkeert ex een paar uur

‘Ze is een voorbeeld voor andere vrouwen’

Malou Bremer heeft vrijdag een indrukwekkend statement gemaakt. De 27-jarige Eindhovense blokkeerde haar ex twee uur lang op WhatsApp. “Dat zal ‘m leren.”

Malou’s beste vriendin Yara steekt haar bewondering niet onder stoelen of banken: “Ze heeft hem duidelijk gemaakt dat je zo niet met vrouwen kunt omgaan. En dit is niet de eerste keer hè! Ze heeft hem al meerdere keren even geblokkeerd. Ik geloof niet dat ik zo sterk zou kunnen zijn. Malou is echt een voorbeeld voor andere vrouwen.”

Na twee uur besloot de krachtvrouw dat ze deze lente toch wel graag met iemand het achtste seizoen van Game of Thrones wil kijken. “Schatje is het eigenlijk ook wel hoor. Hij krijgt nog een kans.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Malou Bremer is weliswaar in april 1992 bij autopech op de Eindhovense ring geboren, toen haar alleenstaande moeder zich haastte naar haar verpauperde miniflatje in Amsterdam-Noord, maar dat maakt haar geen Eindhovense!

Echte Brabantse vrouwen tuinen niet in een jarenlang ontrouwe en gewelddadige exgenoot die alles achteraf goedpraat. Ze blokkeren hem voorgoed en vragen gebiedsverbod aan.

Van veel Amsterdamse vrouwen kun je dat niet zeggen.

Reageer