shutterstock.com/Studio Speld

Verleidelijke lipsticks om je voortanden mee in te kleuren

Een goede lipstick op je tanden is een must om je look compleet te maken. Of je nu houdt van een paars lijntje op je glimlach of een stuk rode was op je snijtand. Voor iedereen is er een geschikte kleur waar je gesprekspartner ongemakkelijk naar kijkt maar niets van zegt.

Pretty witty pink, €19,99


Deze matte lipstick komt fantastisch naar voren op een witgele ondergrond. Als hij eenmaal is aangebracht blijft hij de hele dag zitten. Mensen zullen non-verbaal naar je communiceren dat je iets op je tanden hebt door met hun tong langs hun gebit te strijken.

Purple thunderstorm, €0,99


Waarom zou je een wit gebit nastreven als er zulke leuke kleurtjes bestaan? Een echte headturner is deze paarse, met name breathtaking op je linker voortand. Mensen zullen massaal met hun vingers door hun mond wrijven als ze met je praten.

Juicy vampire red, €9,99


Wil je graag een statement maken? Ga dan voor een knalrode lipstick op je voortand. Deze lipstick is vegan, dus geen bloed aan je tanden. Zelfs na een etentje met een date blijft deze topper op je giecheltje zitten en denkt je gesprekspartner steeds ‘zal ik er iets van zeggen?’. Maar doet het uiteindelijk niet.

Volg de Pin op Instagram, Facebook en Twitter.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *