Studio Speld

Nieuw: datingapp voor mensen die Game of Thrones niet kijken

Single en niet op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Game of Thrones? Dan is er nu eindelijk een datingapp voor jou: I Don’t Fucking Care About Jon Snow-inder.

Op de datingapp kunnen gelijkgestemden met elkaar chatten om te ontdekken of ze elkaar leuk vinden. Ook is er een mogelijkheid tot videochatten. Zodra iemand echter over Game of Thrones begint, wordt deze persoon geband voor het leven. Het unieke algoritme herkent feilloos wanneer iemand gaat zitten zaniken over hoe vet het is dat alle hoofdpersonen dood kunnen gaan en dat daardoor de spanning veel echter is dan bij een serie waarvan je weet dat de belangrijkste personages toch altijd blijven leven.

Gebruikers zijn vooral enthousiast over het feit dat ze niet telkens opnieuw hoeven uit te leggen waarom ze geen Game of Thrones kijken, of met een geforceerde grimas moeten beloven dat ze het toch nog wel een keertje zullen proberen. Florian heeft na twee weken al een leuke date gehad. “We hoefden niet over Game of Thrones te praten, dus we konden het over andere dingen hebben. Zoals, eh, wat voor werk je doet. Of je broers of zussen hebt. Friends. Wel verfrissend.”

I Dont Fucking Care About Jon Snow-inder heeft momenteel 46 gebruikers van over de hele wereld. Het maximale potentieel lijkt hiermee behaald.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het bekende Nederlandse woord “singel” – gracht die een plaats omsingelt – heet in De Speld door de Engelse ziekte “single”. In dit geval zijn de volgende woorden juist: “vrijgezel’, “alleenstaande”, “ongehuwde”, “ongehuwde” en “niet gebonden vrouw/man”. Keuze genoeg.