insta_photos / Shuttertsock

insta_photos / Shuttertsock

Vrouw die in Tinder bio heeft staan op zoek te zijn naar ‘nieuwe ervaringen’ gaat toch weer naar bed met haar ex

Nadat Britt (28) twee maanden geleden haar vierjarige relatie met Mo verbrak, besloot zij op Tinder te gaan om nieuwe mensen te leren kennen. In haar bio schrijft ze dat ze op zoek is naar nieuwe ervaringen.

‘Pasta carbonara hahaha’ typt ze onder de vraag ‘waar kan je jou ‘s nachts voor wakker maken’. Ze steekt een sigaret op en vinkt aan dat ze een ‘occasional smoker’ is. “Ik merkte dat ik echt behoefte had om uit mijn normale sociale kring te breken. Maar het hoeft niet te serieus hoor haha’’, legt Britt uit.

Britt swipet in een uur driehonderdtien jongens naar links en twee naar rechts. “Ik ben gewoon echt toe aan een nieuw avontuur, nieuwe mensen, nieuwe dingen meemaken weet je wel. Het hoeft echt niet de perfecte match te zijn, gewoon een keer wat anders..” halverwege valt Britt stil omdat haar telefoon afgaat. ‘Mo belt’ verschijnt in grote letters op haar scherm. Verontschuldigend en met blozende wangen snelt ze de kamer uit.

Helaas kwam het interview na vijf minuten onverhoopt tot een einde omdat de huisgenoot van Britt ‘haar sleutels was vergeten’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *