marvent / Shutterstock.com

Lifecoach sluit drukke werkweek af met gram coke

De hele week heeft lifecoach Mirko mensen geholpen hun onzekerheden te overwinnen en hun leven op orde te krijgen, en daarom vindt hij het ‘s avonds wel tijd voor een afzakkertje: een gram coke.

“Het is gewoon best pittig werk”, vertelt Mirko voor hij zich over een spiegel buigt en in één adem twee lijntjes naar binnen snuift. “Je probeert mensen gewoon een zetje in de juiste richting te geven. Geeft veel voldoening, maar aan het einde van de week moet ik toch even afblussen.”

Hij neemt een slok ijskoude wodka en schreeuwt naar een MMA-gevecht op de televisie. “BEUKEN GODVERDOMME! BEUKEN!!!” Zonder te kijken legt hij driftig maar geoefend een paar nieuwe lijntjes klaar op de spiegel, om ze direct daarna op te snuiven. Hij gooit zijn glas wodka kapot tegen de televisie.

Mirko trekt zijn shirt uit en legt uit waarom hij lifecoach is: “Kijk, weet je wat het is. Het moet gewoon allemaal goed zitten in het koppie. Mensen maken zichzelf helemaal gek, ze laten zich wijsmaken dat ze steeds maar harder en beter moeten werken, maar letten niet meer op hun geestelijke gezondheid. Ja, dat vind ik treurig om te zien, die mensen wil ik helpen om zichzelf te accepteren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *