shutterstock.com/Studio Speld

Dankzij Uber Plast hoef je nooit meer achter een auto te hurken

Bestel een ubinoir op locatie!

De tijden van achter een auto hurken terwijl er allemaal mensen langslopen zijn voorgoed voorbij. Speciaal voor Koningsdag lanceert Uber een nieuwe app: Uber Plast. Op locatie een wc bestellen. Binnen enkele stappen heb online je ubinoir besteld. Inclusief wc-papier en van die chemische blauwe vloeistof waar je absoluut niet in wil vallen.

De 24-jarige Carolien heeft de app alvast gedownload en is dolenthousiast: “Binnen de bebouwde kom kost wildplassen al gauw € 140,- euro, weet ik uit ervaring. En dat terwijl je als vrouw weinig andere opties hebt. Er zijn nauwelijks openbare toiletten waar je naartoe kunt. Tijdens Koningsdag komt het nogal eens voor dat ik op een boot sta of in een park lig en ontzettend nodig moet. Vooral na het wegtikken van een paar blikken pils of een fles oranjebitter. Ik ben blij dat ik nu niet meer mijn blote billen over de rand van een boot hoef te schuiven of een kind geld moet geven om op een tweedehands potje te plassen. Echt een uitkomst!”

Uber Plast-bezorger Melvin heeft dienst tijdens Koningsdag: “Ik zat voorheen bij Uber Eats maar ik heb toch meer met het eindproduct. Daarbij kan als een malle fietsen, dus ben binnen no-time bij de klant. Zelfs als die niet eens moet plassen maar gewoon wat privacy zocht om een nakkie te nemen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *