Shutterstock/ Door Rosen Ivanov Iliev

Crisis Libië bijna ernstig genoeg om je te gaan inlezen

Verschillende namen die nu nog onbekend zijn vormen een groeiende bedreiging

De crisis in Libië dreigt steeds verder uit de hand te lopen. Inmiddels wordt gevreesd dat de toestand dusdanige proporties aan zal nemen dat jij je in zult moeten lezen.

Verschillende namen die je nu nog onbekend zijn vormen een groeiende bedreiging voor de zittende regering. Daarop volgt nu een tegenoffensief, waardoor het lijkt alsof het tijd wordt dat jij je eens goed in de huidige situatie daar in gaat lezen.

Over of en wanneer jij je zult moeten verdiepen in de Libische conflicten heerst vooralsnog vooral veel onduidelijkheid.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nadat het conflict in Libië stopte en erna naadloos zich naar Syrië verplaatste, waren de rapen gaar. Nu Syrië in zijn geheel teruggegeven is aan moeder natuur, zocht men een uitvalsbasis om het feestje voort te zetten: Libië.

Jojoën is best leuk, maar het verveelt zo snel.

Reageer
gravatar

Libië, Libië, …

Dat is een van het dozijn schijtlanden in schijtcontinenten met een korrupte diktator, en/of sharia, en/of een terreurgroep, en/of een burgeroorlog, en/of een andere oorlog, en/of een natuurramp, en/of een milieuramp, …

Het kan me niet meer boeien.

Zolang ze maar dáár blijven.

Reageer
gravatar

Heilige maagd, dankzij u hoeven wij ons niet meer te bekommeren over honderden goden. U heeft daarvoor in de plaats een familie van drie goden gesteld, waarvan één u bezwangerd heeft zonder daarbij uw maagdenvlies te scheuren.
Maria bid voor ons arme zielen.

gravatar

Wacht eens even. We hebben het toch over Syrië. Daar hebben ze toch maar één god, Allah genaamd. Dus heerst daar pais en vrede.