Shutterstock.com/haveanicedayphoto/studiospeld

Veel vrouwen zijn te druk om ‘Nice girls don’t get the corner office’ te lezen

‘Ik steek al mijn tijd in raad vragen aan collega’s’

De ultieme zelfhulp-klassieker Nice girls don’t get the corner office is hét boek voor vrouwen op de werkvloer. Helaas is het voor veel vrouwen te veel werk om uit te lezen.

Schrijfster Lois P. Frankels vertelt: “Het boek beschrijft hoe je als vrouw op de werkvloer het spel speelt, hoe je je moet gedragen, hoe je moet denken, hoe je jezelf op de markt brengt, hoe je klinkt, hoe je eruitziet en hoe je reageert. Vrouwen hebben geen idee van dat alles en daarom moest ik er een tyfusdik boek over schrijven. Ik ben zelf nog blij dat het gelukt is in 384 pagina’s, maar ik heb dan als een van de weinige vrouwen ook echt verstand van efficiëntie.” 

Projectmanager Jenna heeft het boek drie keer voor haar verjaardag gekregen, maar nog geen tijd gehad om het te lezen. “Ik werk altijd non-stop zonder pauze en ben de hele dag bezig met raad vragen aan collega’s voordat ik een beslissing neem. Tsja, ik wil nou eenmaal dat iedereen mij aardig vindt en dat lukt gewoon niet als ik steeds met mijn neus in een boek zit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *