antoniodiaz/shutterstock.com

Student voldaan na downloaden tekst

‘Dit vak is praktisch in de pocket’

Floris (21) is erg tevreden met de uitkomst van zijn werkdag; hij heeft de tekst voor het derde college van het vak wetenschapsfilosofie gedownload. “Het was even ploeteren. Het ontcijferen van de bronvermelding was al een hele klus. De opgegeven literatuur bleek een hoofdstuk uit een boek. Zoiets is dus onvindbaar op Google Scholar. Toen moest ik een database van de UB openen. Daar was de tekst gelukkig wel te downloaden.”

Voldaan trekt Floris een welverdiend biertje open. “Na die lange zoektocht vond ik het wel weer welletjes voor vandaag. Ik ben nu helemaal voorbereid om mezelf op het tentamen voor te bereiden. Dit vak is praktisch in de pocket.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *